MarktPlaza

Prachtig vakantiehuis voor grote groepen. Ook heerlijk met een kleine groep

1550x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De zomer vakantieweken van 2023 zijn inmiddels bijna allemaal geboekt. Nog vrij is de eerste week van Juli en de laatste week van Augustus. We zijn niet anders gewend dat Le Maine Menot lang vooruit wordt gereserveerd. En logisch wanneer je met een grote groep zeker wil zijn van een heerlijk huis. Maar wat denkt u van een vakantie op Le Maine Menot met een kleine groep vrienden? Voor kleine groepen (max 10 personen) hebben we speciale prijzen. 

Ons mooie huis Le Maine Menot ligt in de prachtige streek de Poitou-Charente. Een groot Manoir, op de grens van de Charente en de Dordogne, met fantastisch uitzicht en absolute privacy.
De Charente is een prachtige streek van Frankrijk met z'n pittoreske landschap, glooiende heuvels en het vele groen.
De vele chateaus en romijnse kerken zijn een must om te bezoeken voor de liefhebber. Voor de golfers zijn er genoeg 9- en 18 holes in de omgeving. En voor de wijnliefhebbers is een bezoek aan St Emilion, Bordeaux, Cognac of Bergerac meer dan de moeite waard.

Het prachtige stadje Aubeterre sur Dronne ligt op slechts 20 minuten afstand rijden. Dit stadje is uitgeroepen tot één van de mooiste dorpen van Frankrijk en een bezoek aan de bijzondere romaanse monolithische ondergrondse kerk is een must. Bezoek één van de vele lokale markten zoals in Aubeterre sur Dronne, Brantome, Riberac, Chalais en Villebois Lavalette met zijn feodale kasteel dat de regio domineert vanaf de heuveltop. In Villebois Lavalette kunt u op zaterdagochtend genieten van verse oesters op de lokale markt onder het oude en overdekte marktplein.
Op 30 minuten afstand ligt Angoulême met zijn historische kathedraal en de oude binnenstad. 
In Brantome kunt u dwalen door de geplaveide straten of een kanotocht maken rond het eilandstadje. 
Kortom er is veel te doen in de nabije omgeving van Le Maine Menot.
En toch is het zo dat onze gasten veelal hun dagen 'slijten' aan huis met zo en dan een wandeling en voor de rest van de tijd vooral genieten van het mooie zwembad en alle ruimte en comfort die ons huis te bieden heeft.


Half pension is mogelijk.
Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje op onze website of informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij de eigenaar Frans van den Hombergh tel 033668462093.