Prachtig vakantiehuis voor grote groepen

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 180x bekeken
  • Datum geplaatst 12 dagen geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Te huur
Type prijs
Niet van toepassing

Omschrijving

De Charente, onderdeel van Nouvelle Aquitaine, behoort tot een van de minst getroffen regio’s tijdens de Covid19 crisis.

Nu is het hier op Le Maine Menot sowieso altijd al een uitzonderlijk rustige plek. Maar in deze tijden is Le Maine Menot ook zeer geschikt voor afzondering. Onze gasten die afgelopen zomer zijn geweest kunnen dit onderschrijven. Op Le Maine Menot kun je samen genieten in dezelfde bubbel; desgewenst kunnen ook boodschappen worden bezorgd en eten kan worden gekookt.

Stiekem geloven we dat er geen veiliger en betere plaats is om te vertoeven dan nu op het Franse platteland.

Zoekt u een fijn huis waar u samen met vrienden of familie een week onbezorgd kan vertoeven. Dan hoeft u niet langer te zoeken. 

Een groot Manoir, op de grens van de Charente en de Dordogne, met fantastisch uitzicht en absolute privacy. Le Maine Menot is een perfecte bestemming voor grotere gezelschappen die willen genieten van een onbezorgde, comfortabele en gezellige vakantie. Het huis is geheel vrij gelegen op 6000m2 grond en heeft een groot privé zwembad. Verder is er o.a. een speelveld voor bijvoorbeeld volleybal of jeu de boules, een tafeltennistafel, een eigen sauna en zijn er diverse terrassen. In de directe omgeving vindt u in dorpjes als Aubeterre, Villebois Lavalette en Riberac vele markten, Brocantes, gezellige terrasjes en restaurants. In de omgeving zijn prachtige golfterreinen en kunt u zwemmen en kanovaren in de Dronne.

Le Maine Menot is met name geschikt voor meerdere gezinnen. U beschikt namelijk over 5 gescheiden slaapregio's met eigen sanitaire voorzieningen. U kunt terecht met maximaal 23 personen. Dan heeft u ook de Master Bedroom en onze familiekamer erbij gehuurd.

Voor de zomer 2021 zijn nog enkele weken beschikbaar. In het voor-en naseizoen is het huis ook beschikbaar voor kleine groepen en bieden wij een leuke prijs.

Kijk voor meer informatie op onze website of informeer bij de eigenaar Frans van den Hombergh tel 0031343712048 of 0033668462093


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.