MarktPlaza

PRACHTIG NIEUW APPARTEMENTEN COMPLEX DICHTBIJ ZEE

134x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

PRACHTIG NIEUW APPARTEMENTEN COMPLEX DICHTBIJ ZEE

Ref: GU001

Prachtig nieuw project in San Pedro del Pinatar (Murcia - Costa Calida). Echt een topaanbieding kwaliteit, prijs en locatie.

LET OP! NOG MAAR 1 APPARTEMENT BESCHIKBAAR, 2C

Prijzen vanaf 105.800 oplopend tot 130.500 Euro. De duurste appartementen zijn op de bovenste verdieping met zeezicht. Opties zijn privé parkeerplaats in de garage voor 13.100 Euro en een privé opslagruimte voor 3.150 Euro

26 Moderne nieuwe appartementen op slechts 500 meter van het strand en de boulevard! (Momenteel zijn er al 11 verkocht en 2 gereserveerd)Uniek project van top kwaliteit op echt een prachtig locatie. Gebouwd in een wijk met alleen maar laagbouw nieuwe moderne villa´s. Rondom zijn ook parken aangelegd.

Belangrijke informatie :

- Slechts 5 minuten lopen naar het strand en de boulevard.
- 10 minuten naar het nieuwe vliegveld. Vanaf 1 Januari 2019 gaat er groot nieuw vliegveld open in Murcia. Vliegveld San Javier wordt dan gesloten.
- Slechts 5 minuten met de auto naar een super groot commercieel shopping centrum ´Genaamd Dos Mares´ Hier zijn ruim 15 restaurants en 30 winkels. Tevens een bioscoop, bowlingbaan, meubel outlet etc.
- San Pedro zelf heeft ook veel te bieden het hele jaar door! Geen zogenaamde spookstad aan de Costa. Er is veel lokale bevolking en er zijn echt veel winkeltjes, restaurants, apotheken, bars, etc etc
- Bij het complex zijn alle moderne voorzieningen aanwezig.
- Glasvezel internetverbinding
- Gezamenlijk dakterras met infinity zwembad, relax zones, 2 barbecues en er is een receptie in de hal.

ABSOLUUT UNIEK : Alle meubels zijn inclusief in de prijs. Tevens alle apparatuur in de keuken, witgoed, air conditioning systeem koud en warm, badkamers volledig ingericht, terrasmeubels, TV, slaapkamers, gordijnen, bestek, glazen, dekbedden, handdoeken ECHT ALLES!!
Er is ook nog keuze uit 2 verschillende pakketten meubels.

Wilt u meer informatie? Plattegronden, beschikbaarheid, een bezichtiging plannen, prijslijsten etc. Geen enkel probleem! Contact ons even via de telefoon, email of per whatsapp. Wij zijn bijna altijd bereikbaar.