MarktPlaza

Pössl Duett

100x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Pössl
Model: Duett
Bouwjaar: 2006
Lengte: 5 meter
Aantal slaapplaatsen: 2
Leeg gewicht: 2385 kg
Maximum gewicht: 3300 kg
Motor: Peugeot
Uitvoering: Buscamper
Transmissie: Handgeschakeld
Vermogen: 128
Kilometerstand: 185000
Indeling:
Middenkeuken: aanwezig
Midden toilet: aanwezig
Rond zit: aanwezig
Opties:
Airco: aanwezig
Cassetetoilet: aanwezig
Cruisecontrol: aanwezig
CV: aanwezig
Douche: aanwezig
Fietsenrek: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Luifel: aanwezig
Radio: aanwezig
Reservewiel: aanwezig
Stuurbekrachtiging: aanwezig
Trekhaak: aanwezig
Watertank (afval): aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Het ontbreekt de avontuurlijke kampeerder aan niets in deze complete buscamper, die is gebouwd in 2006. De camper telt 2 slaapplaatsen en mag worden bestuurd met een B-rijbewijs. Uw fietsen kunt u makkelijk meenemen op het fietsenrek dat op deze camper is gemonteerd. Deze camper heeft een laadvermogen van 915 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen.
Onderweg profiteert de bestuurder van het gemak van cruise control, een achteruitrijcamera, stuurbekrachtiging, ABS, airbags en een startonderbreker. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling.
U vindt in de camper onder meer een standaardzit, die naar wens kan worden omgebouwd tot slaapgelegenheid. De keuken is in het midden van de camper geplaatst en beschikt over een 2-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.
In de badkamer, waar deze camper over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.
Op de warmste dagen van het jaar zorgt de airco voor frisse lucht. De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.
Heerlijk naar muziek luisteren tijdens uw vakantie, dat kan in deze camper dankzij de ingebouwde audio-installatie. Handig is ook de Omnistore cassetteluifel, welke u in een paar tellen in en uit kunt draaien. Tenslotte blijven de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de lader, het reservewiel en de trekhaak niet onbenoemd, met deze camper heeft u het échte gevoel van vrijheid binnen handbereik.
Past deze Pössl Duett 2,8 HDI helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.
Heeft u interesse in een financiering, vraag naar de aantrekkelijke voorwaarden!!
Wilt u meer informatie, foto's of de camper bezichtigen? REFERENTIE: 800812, De camper staat in de omgeving van Groningen.
Bij iedere camper die door Motorhome Depot in bemiddeling wordt genomen wordt een uitgebreide CamperCheck, vochtmeting en een RDW registratiecontrole uitgevoerd. Daarnaast verlopen alle betalingen via stichting derdengelden onder notarieel beheer, zodat een veilige betaling voor de koper en verkoper is gegarandeerd.
Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.
Dit product is verkrijgbaar bij:
MotorhomeDepot.nl regio Groningen
U kunt contact opnemen met:
Peter Kroes, uw campermakelaar.
Hoofdweg 140
9627 PG Hellum
mobiel: 06-83693915
mail: peter@motorhomedepot.nl