Pontiac Firebird - Trans AM Firebird Barn Find Smokey …

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 627x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Niet van toepassing

Omschrijving

Bekleding: Stof
Interieurkleur: Black
Aantal sleutels: 1
Motorrijtuigenbelasting: geen
Referentienummer: 1325
## Aanvullende opties en accessoires
- Metallic lak
Een schuur vondst Barn find. Deze Pontiac Trans Am Firebird met t-roof is exact de auto zoals gebruikt in de film Smokey and the Bandit ( https://youtu.be/IzMpOvKxXdM ) The Bandit 1.
Wij hebben de auto in de verkoop namens de erven. De Auto is zo uit de garage bij ons binnen gezet en wij hebben n iets aan de auto gedaan. Deze harde auto is van 04-06-1979 en in 1984 door de eigenaar zelf naar Nederland gehaald. Er heft alleen onderhoud plaatsgevonden aan de auto maar nooit iets gewisseld. Auto wordt geleverd zoals hij is, met een extra origineel set wielen. Dezelfde als er nu onder zitten. Het kenteken slaapt maar wordt na verkoop door ons weer geactiveerd. Maak een afspraak voor bezichtiging op 085-1301733
Wij zijn DE merk onafhankelijke auto importeur van Nederland. Voor alle auto’s op onze site kunnen wij u ook een passend lease of financiering voorstel doen.
Levertijden zijn snel en in overleg. Onze voorraad aangeduid met “Europe Select” zijn onderweg of staan op voorraad bij onze partners in Europa. Voor deze auto’s geld dat deze doorgaans met 14 dagen rijden na getekende koop/lease contract. Indien de auto niet helemaal de gewenste uitvoering is, plaats een zoekopdracht middels de link “zoek een auto op maat\" op onze website. We hebben keuze uit meer dan 40.000 auto’s bij onze partners in Europa. Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.