MarktPlaza

POLO - Jilly Cooper

97x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

POLO - Jilly Cooper
Vertaling: Rifke Porcelijn
Roman
Het Spectrum 1993 1e druk (725 blz)
Paperback (groot formaat)
In zeer goede staat
€ 9,95
Verzenden kosten koper: Pakket (1127gr)
ISBN: 9789027432438

Ricky France-Lynch - humeurig, macho en bloedstollend knap.
Hij bezit een groot, vervallen landgoed en een beeldschone berekenende vrouw die valt voor iedereen met een chequeboek. Hij is een fenomenaal polospeler en weet zich aanbeden door de veertienjarige Perdita MacLeod.
Perdita staat te popelen om afscheid te nemen van haar oersaaie school, haar pompeuze stiefvader en haar dromerige moeder om eveneens poloster te worden: ze wil dolgraag deel uitmaken van dat in weelde badende kliekje dat er zo glorieus op los leeft.

Even dominant als in Ruiters en Rivalen is ook Rupert Campbell-Black weer aanwezig die met zijn diabolische verleidingskunsten die vrouwen naar adem doen happen en huwelijken uiteen doet spatten.
In gezelschap van door en door slechte, maar onweerstaanbare mannen en dodelijk verwende, verleidelijke vrouwen neemt POLO de lezer mee op een vrolijke, spannende en opwindende reis naar de landhuizen en polovelden van Argentinië, Palm Beach en Deauville, waar het er op de nachtelijke feesten net zo wild aan toegaat als op de wedstrijden overdag.

Meer titels van Jilly Cooper:
Ruiters
Rivalen