MarktPlaza

Police Academy - The 7 Movies Collection (7 DVD) Nieuw/Gesealed

1025x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Police Academy - The 7 Movies Collection  (7 DVD) Nieuw/Gesealed

BCZ

Alle zeven Police Academy films

589:00 minuten

Alle 7 delen in een gigantische pak lol en pret. De Police Academy humor is daadwerkelijk onvergetelijk!! Ken je ze nog?


Police Academy 1: Er klinkt een oproep. Rekruten komen binnen. Agenten in spe hoeven niet langer te voldoen aan bepaalde normen qua hoogte, gewicht etc. Ook gezond verstand blijkt plots overbodig. U kunt IQ niet spellen? U kunt het noodnummer niet vormen? Geen nood. Wie afstudeert aan deze Police Academy moet enkel bereid zijn om overal de wanorde te handhaven.


Police Academy 2: Een asociale dolleman en zijn in leer gehulde boevenbende maken de stad onveilig met graffiti en zakkenrollerij. Wie deze onstuitbare misdaadgolf ziet voorbijrollen, vraagt zich af waar het met het onderwijs precies mis is gegaan. Maar is het alternatief wel beter? Want als je de pas afgestudeerde groentjes van de Police Academy aan het werk ziet tegen dit zootje ongeregeld dan laat het eindresultaat zich raden: een non-stop aaneenschakeling van hilarische hoogstandjes en onweerstaanbare onnozelheden.


Police Academy 3: Als burgers viel er al niets met hen te bereiken. Als politieagenten zijn ze helemaal te gek om los te lopen. In deze hilarische derde aflevering van de beruchte Police Academy-reeks draait alles om een wedloop tussen de twee officiële politiescholen van de staat. Er is immers geen geld om ze allebei te subsidiëren, dus moet een competitie uitmaken welke politie-eenheid de beste is.


Police Academy 4: Hier aanschuiven en inschrijven voor de vierde cursus komische kolder aan de gekste politieschool ter wereld, alstublieft. In deze aflevering maakt u onder andere kennis met de rijzende sterren Sharon Stone – als de sexy reporter die aanpapt met Mahoney en komiek David Spade als een kierewiete skateboarder. Cmdt. Lassard besluit om de buurt weerbaarder te maken door burgers op te leiden tot Citizens on Patrol, of COPs. En raad eens wie de lesgevers zijn?! De grootste onbenullen die ooit van de Police Academy afstudeerden, natuurlijk. Wanneer een rivaliserende hoge ome merkt hoe de arm der wet de burger zijn beste beentje laat voorzetten, acht hij het moment rijp om de Academy in diskrediet te brengen. Maar dat is zonder onze argeloze agenten gerekend die, bol van de goeie bedoelingen, het luchtruim kiezen in ballons en tweedekkers voor een spetterende finale.


Police Academy 5: In de naam der wet: “freeze” en mondhoeken omhoog voor een dolkomische portie sexy strandpret! Zon, zee en zalige meiden in overvloed… dit kan niet anders dan Miami Beach zijn. Flaters, blunders en eindeloze enormiteiten… dat moet welhaast de bende van Police Academy zijn. En ja hoor, in Police Academy 5: Assignment Miami Beach, trekken onze sympathieke helden naar Miami voor een conventie ter ere van hun geliefde Commandant. Lassard. Helaas neemt de misdaad zelf nooit vakantie en wordt Lassard gekidnapt.


Police Academy 6: De stemming zit er direct stevig in wanneer een golf van misdaad, bijgenaamd Operation Chaos, de stad overspoelt. De mysterieuze Mr. Big is het meesterbrein achter een bende die banken en juweliers berooft. Wanneer blijkt dat een intern lek bij de politie de bende toelaat om de ordediensten steeds een stapje voor te blijven, wordt Commandant. Lassard onder verdenking geplaatst. Om de zaak op te lossen, is een meesterbrein nauwelijks vereist, enkel een gezonde portie hilarische humor en knotsgekke kolder in de puurste traditie van de Police Academy.


Police Academy 7: Voor hun zevende film reisden de geflipte agenten van de Police Academy naar de andere kant van de wereld. Alan Metter trok met de hele filmploeg en tal van oude bekenden van de cast naar Moskou voor anderhalf uur onweerstaanbare slapstick, situatiehumor en dolle ijspret. Warhoofd Commandant. Lassard, praatvirtuoos Jones, revolverheld Tackleberry, babe Callahan en de menselijke stoomuitlaat Harris bundelen hun krachten met het hoofd van de Moskouse politie en een Siberisch kille tolk. Samen nemen ze het op tegen de Peetvader van de Russische maffia, wiens ogenschijnlijk onschuldige computerspelletje wel degelijk in staat is om wereldwijd geld en goederen spoorloos te laten verdwijnen. Dat wordt lachen geblazen, wees ge-Rus-t!

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties