MarktPlaza

Pipowagen Viooltje

332x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Pipowagen Viooltje

Pipowagen Viooltje staat samen met de Pipowagens Madeliefje ,Juffertje in ‘t Groen, Boterbloempje en Ridderspoor op onze kindvriendelijke, familiecamping in het gezellige Brabant.
Viooltje voor twee personen, Ridderspoor voor drie personen, Madeliefje voor vier personen, Boterbloempje voor vijf personen en Juffertje in ’t Groen voor zes personen. Totaal voor 20 personen.
De camping heeft verder nog 7 campingplaatsen voor caravans, tenten of campers .
Op de parkeerplaats bij de camping is nog 2 verharde camperplaatsen.
De camping ligt tegen ons eigen bos aan. Dat is heerlijk landelijk en geeft de kinderen veel speelplezier .
In de omgeving zijn diverse bezienswaardigheden, wandel- en fietsmogelijkheden, of andere activiteiten.
Neem bijvoorbeeld Het Allemanspad. De naam zegt het al, dit is een wandelroute voor iedereen. Deze route bevind zich in de gemeente Someren. Het Allemanspad is het eerste gecertificeerde rolstoelpad van Nederland. De route kent een korte route (3 km) en een lange route (5 km ).
Onze locatie is ook zeer geschikt voor vriendengroepen en familie uitjes. Het is ook mogelijk om de gehele camping af te huren. Kijk voor meer informatie op onze website. Heeft u nog vragen, bel of mail gerust.
Wat is nu Puur Genieten?
Lekker luieren in een hangmat terwijl de kinderen heerlijk ravotten in het omheinde speelbos, waar ze zelf hutten mogen bouwen of zich uren vermaken in de zandbak met zandkoekjes bakken of kastelen bouwen, heerlijk kliederen bij de waterpomp of picknicken in de speelweide of zomaar wat luieren?
Dat is toch Puur Genieten?
Wie het leuk vind mag met de konijntjes knuffelen of onze ezels borstelen.
Slecht weer? Er is een overdekt terras met open haard en in 't Paviljoen is een sfeerkachel en staat een grote tafel, een kast met boeken, tijdschriften en spelletjes. Dus ook met slecht weer hoeft niemand zich te vervelen!
Pipowagen Viooltje is een knusse Pipowagen voor 2 personen met romantische bedstede en veranda. Er is een goed ingericht klein keukentje met koelkastje en 2-pits kooktoestel. Ook is er een tafeltje met 2 stoelen aanwezig. Voor de koudere dagen is er een elektrisch kacheltje.
De camping is voorzien van ruime,verharde paden en natuurlijk is ook de sanitaire ruimte van alle gemakken voorzien, tevens berekend op mindervalide.
Bent u dol op het buitenleven, de rust en de ruimte?Vindt u dat ook Puur Genieten? Dan vindt u bij ons precies wat u zoekt!

Pipowagens zijn voortaan ook in de wintermaanden te huur!

Voor meer informatie kijk op www.pipowagencamping.nl