Pieter Langedijk: Seksuele problemen en vorige levens

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 128x bekeken
  • Datum geplaatst 6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Pieter Langedijk, A. van Enkhuizen: Seksuele problemen
en vorige levens
Veel mensen hebben seksuele problemen: relatieproblemen, onvruchtbaarheid, impotentie, het onvermogen een orgasme te bereiken, voortijdige zaadlozing en vaginisme zijn enkele van de meest voorkomende. Vaak kunnen ze door medische of psychologische hulp worden verholpen, maar de oorzaak is daarmee nog niet gevonden of opgelost. Deze problemen blijken vaak samen te hangen met energieblokkades in het onderlichaam. Daardoor kan de energie niet doorstromen en de negatieve energie niet uitstromen.
Onderzoek wijst bovendien uit dat veel seksuele problemen hun wortels hebben in pijnlijke ervaringen in vorige levens. Door een leven als non of priester, door oorlogsgeweld, verkrachting en incest, of door een geestelijke instelling is men het lichaam als iets negatiefs gaan ervaren en heeft men de lichamelijke liefde afgewezen.
Pieter Langedijk laat mensen met seksuele problemen in ontspannen toestand die ervaringen herbeleven. Agnes van Enkhuizen kan door haar helderziende vermogens de blokkades van anderen aanvoelen en behandelen. Hun wijze van benaderen en behandelen heeft een groot aantal mensen van hun seksuele problemen bevrijd. Hun zienswijze, manier van behandelen en een aantal praktijkgevallen zijn dit dit boek opgenomen, evenals een beschrijving van de verschillende seksuele problemen.
Uitg. Ankh-Hermes, paperback. In goede, ongelezen staat.
kst

P260815


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.