MarktPlaza

Pieter Feller - Holleeder Van A Tot Z

692x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

 Pieter Feller  -  Holleeder Van A Tot Z

BCZ

Van Heineken Tot Het Proces Van De Eeuw!

  • 175 pagina's

Pieter Feller wist al op zijn elfde dat hij schrijver wilde worden. Toch duurde het even voor zijn eerste boek verscheen. Inmiddels heeft hij ruim vijftig boeken geschreven, waaronder natuurlijk die over Kolletje en Dirk.

In dit handboek komen talloze bekenden en onbekenden uit het criminele circuit langs. Daarnaast passeert een leger aan bankiers, advocaten, vastgoedmagnaten, bekende Nederlanders en ogenschijnlijk saaie boekhouders de revue.

In Holleeder van A tot Z zet Pieter Feller de hoofdrolspelers op een rij. In heldere profielen schetsen ze de vaak ingewikkelde lijnen tussen verdachten, slachtoffers en getuigen.
Willem Holleeder is de bekendste crimineel van Nederland. Voordat hij bij het grote publiek bekend werd als ontvoerder van Freddy Heineken had hij al een indrukwekkende reeks misdaden op zijn naam staan. Nadat hij lange tijd in de gevangenis heeft gezeten, gaat hij gewoon verder met waar hij mee bezig was.

In Holleeder van A tot Z komen alle facetten uit het leven van de mensen die iets te maken hebben gehad met Holleeder aan bod. Van zijn vader die profwielrenner is geweest in de jaren vijftig tot Ajax en de Hells Angels.

Pieter Feller is columnist voor de Leeuwarder Courant en kinderboekenschrijver.

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties