MarktPlaza

Pierre Pradervand: Goed omgaan met geld

93x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Pierre Pradervand: Goed omgaan met geld

Geld is niet je meester, maar je dienaar! Wat stelt geld werkelijk voor in ons leven? Geen obsessie om er steeds meer van te hebben om een emotioneel tekort of existentiële angst mee te compenseren, maar een middel om je te ontwikkelen en echte waarden mee te verwezenlijken.
Wat wil ik echt met m'n leven? Wat is succesvol zijn in het leven? Wat is werkelijke bevrediging? Wat betekent 'genoeg hebben'? Hoe zit het met mijn integriteit als het om geld gaat? Wat is werkelijke veiligheid? Dat zijn de vragen die in dit boek worden gesteld. Ieder van ons kan hierin voor zichzelf de balans opmaken en onderzoeken of we onze kostbare energie gebruiken voor onze ontplooiing en ons geluk. Want soms moeten we iets verliezen om te kunnen winnen.
Geld is niet je meester, maar je dienaar!
PIERRE PRADERVAND, oprichter van de workshops 'Vivre Autrement' (Anders leven), is van huis uit socioloog. Hij woont in Zwitserland en heeft elf jaar in Afrika gewerkt. Van hem verschenen eerder: De zachte kracht van de zegening, Tijd anders (be)leven, Boodschappen van leven uit de dodencel (samen met Roger McGowen) en Meer leven met minder.

Uitg. Ankh-Hermes, Ankertje 320. Praktisch in nieuwstaat.


Ank
P150821