Pianoles allround in Tilburg Reeshof

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 91x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Niet van toepassing

Omschrijving

Graag deel ik met jou mijn muziekpassie, jarenlange ervaring en kennis. Je bent welkom in mijn lespraktijk in Tilburg Reeshof voor pianoles, muziektheorie en solfège.

Ik houd van een persoonlijke én professionele omgang en ben gericht op jouw wensen en niveau.

Jong en oud, beginners en gevorderden zijn van harte welkom. Gratis proefles!

Pianolessen
Passie en kunde zijn de twee kernwoorden voor mijn lessen.

Jouw wensen staan voorop en daarom is iedere les anders. Maar het is wel belangrijk dat je weet waarom je iets doet, omdat kundigheid zorgt voor zelfstandigheid. Zelf muzikale beslissingen en meningen kunnen vormen en beoordelen.

Mijn lessen kunnen daarom bestaan uit het leren van een goede techniek, het spelen en analyseren van bladmuziek, improviseren, zelf een stuk schrijven en relevante theorie. Hoe meer vaardigheden, hoe beter je muziek kunt instuderen, onthouden en uiteraard spelen.

Ik ben altijd bereid om buiten de lessen om je vragen te beantwoorden om je vooruitgang te bevorderen!

Pianobegeleiding voor vocalisten
Voor vocalisten die zichzelf willen leren begeleiden op de piano word veelal aandacht geschonken aan het spelen van akkoorden, improviseren en eventueel het schrijven van eigen stukken.

Wie ben ik?
Ik ben afgestudeerd aan het Fontysconservatorium in hoofdvak klassiek en bijvak jazz piano met specialisatie in theorie (solfège). Ik geef privé piano- en theorielessen.

Daarnaast ben ik gastdocent aan het Fontysconservatorium voor Solfege, Arrangeren & Pianobegeleiding.

Verder werk ik als pianist samen met zangartiesten als Pearl Jozefzoon uit onder andere 'The Voice'.

Waar geef ik les?
Lessen worden wekelijks gegeven in de wijk de Reeshof te Tilburg. Goed bereikbaar met eventueel het openbaar vervoer (ca. 5min vanaf busstation) en voldoende parkeergelegenheid.

Testimonial
“Na elke les weer erg gemotiveerd en met een big smile naar huis… Roy werkt vanuit zijn hart!” – Ellen Eumelen

"Isa heeft nu bijna een jaar pianoles van Roy en we zijn als ouders heel erg tevreden over de manier van lesgeven. Roy geeft op een zeer enthousiaste manier les en wat ons heel erg aanspreekt is de afwisseling in de les. Het is niet de standaard les vanuit een boek dat gevolgd wordt, er worden verschillende facetten van het pianospelen belicht: het spelen van akkoorden, techniek, noten lezen, luisteren, theorie en improviseren…en dit alles in een les van een half uur. Hierdoor leert Isa zeer snel en veelzijdig pianospelen. Het is ook leuk dat er nauw contact is met ons als ouders. Roy stuurt regelmatig een appje met wat extra uitleg over een pianostuk en wij mogen ook zelf met ideeën komen. Isa beleeft veel plezier aan het pianospelen en komt altijd enthousiast terug van de les." - A. Visser


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.