MarktPlaza

Peugeot RCZ - 1.6 156PK AUTOMAAT NAVIGATIE LEDER BLUETOOTH

507x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modeljaar: 2014
GVW: 1.760 kg
Afmetingen (LxBxH): 429 x 185 x 136 cm
Wielbasis: 260 cm
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,3 l/100km (1 op 13,7)
Brandstofverbruik in de stad: 10,3 l/100km (1 op 9,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
CO2 uitstoot: 168 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbags voor
- Alarmsysteem klasse III
- Bandenspanningscontrole
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met geheugen
- Elektrisch verstelbare voorstoelen met geheugen
- Lederen stuurwiel
- Middenarmsteun voor
- Mistlampen voor
- Spoiler achter
- Sportinterieur
- Sportonderstel
- Sportstuur
- Sportuitlaat
- Stoelen in hoogte verstelbaar
- Stoelverwarming voor
- Telefoon
- Tiptronic
- Toerenteller
- Zij-airbags
In vorm en stijl zijn Franse auto’s onovertroffen, bovendien bieden ze uitstekende rijkwaliteiten. Deze dealeronderhouden Peugeot Rcz heeft 99035 kilometer gelopen, hij is van het bouwjaar 2011. De aandrijving van deze Peugeot wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Xenonverlichting staat borg voor helderwit licht en een krachtige lichtbundel. Natuurlijk behoren sportonderstel, sportuitlaat, warmtewerend glas, sportinterieur, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en middenarmsteun voor ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij climate control is het binnen altijd behaaglijk. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Natuurlijk behoren sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter ook tot de uitrusting van deze complete auto.
In de Peugeot Rcz heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
De verkoopprijs is rijklaar inclusief het Auto Palace basispakket. Dit bestaat uit 6 maanden BOVAG garantie en geldige APK.
De verkoopprijs is rijklaar, inclusief 6 maanden Bovag garantie en geldige APK. Wij bieden daarnaast het Auto Palace extrapakket à € 595,- aan. Het Auto Palace extrapakket bestaat uit een afleverbeurt, 6 of 12 maanden garantie, volle tank brandstof, nieuwe APK, mobiliteits garantie, poetsen (interieur en exterieur).
Tevens kunt u kiezen voor een Waxoyl behandeling voor de speciale prijs van €199,- . Het is altijd mogelijk om een offerte op maat te krijgen en/of een proefrit te maken. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met onze verkoopadviseurs via 088-003 5140 of via deventer@autopalace.nl.