MarktPlaza

Peugeot Partner - Electric L1 Premium nieuw voertuig , airco , 3 persoons , pdc

616x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Nieuw: Ja
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 2.225 kg
Wielbasis: 273 cm
Acceleratie (0-100): 18,7 s
Topsnelheid: 110 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: geen
Optioneel afleverpakket (€ 799): Afleverpakket (1): Extra pakket incl Bovag
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG Afleverbeurt
## Aanvullende opties en accessoires
- Armsteun voor
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Oplaadmogelijkheid
- Rubber mat in laadruimte
- Stuur verstelbaar
- Zijschuifdeur rechts
Vakgarage de Liesbosch is aangesloten bij de Bovag en N.A.P ons bedrijf is een vertrouwd adres voor onderhoud, reparatie, apk, banden en schadeherstel. U wordt snel en vakkundig geholpen waarbij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Dit alles uiteraard binnen een aanvaardbaar prijsniveau. Ook voor onderhoud aan uw leaseauto en bedrijfsauto bent u bij ons aan het juiste adres.Daarnaast verkopen wij occasions tegen concurrerende prijzen. Vakgarage de Liesbosch heeft altijd een wisselend aanbod occasions staan.” Wij zijn ook bereikbaar op whatsapp 06-53151476.
De prijs is op basis van meeneemprijs (behalve op viaBOVAG.nl). Wij streven naar zo hoog mogelijke kwaliteit voor een scherpe prijs. Daarom adverteren wij met de meeneemprijs en kunt u optioneel kiezen voor een afleverpakket.
We bieden 3 pakketten aan: Basispakket € 299,-. Hiervoor krijgt u een APK-keuring | controle van alle vloeistoffen | 1 maand garantie op de motor en versnellingsbak.
Pluspakket € 499,-. Hiervoor krijgt u een APK-keuring | kleine onderhoudsbeurt | remcontrole | 3 maanden garantie op de motor en versnellingsbak.
Extrapakket € 799,-. Hiervoor krijgt u een APK-keuring | onderhoudsbeurt volgens schema | 6 maanden volledige BOVAG-garantie. vraag aan de verkoper voor de volledige specificaties en welke afleverpakketten mogelijk zijn voor de aangeboden auto.