MarktPlaza

Peugeot Expert - 231S 2.0 BlueHdi 120pk Premium 3-zits | Navi by Apple Carplay | Airco | Cruise Cont

139x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mei 2019 - 2020
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 340 Nm
GVW: 3.100 kg
Afmetingen (LxBxH): 496 x 192 x 194 cm
Wielbasis: 327 cm
Acceleratie (0-100): 15,0 s
Topsnelheid: 170 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
Brandstofverbruik in de stad: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
CO2 uitstoot: 142 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Fabrieksgarantie tot: 30-07-2021
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 98 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 795): Nefkens Deal Leeuwekeur Plus XL: Wij bieden deze auto aan met het "Nefkens Deal Leeuwekeur Plus XL" pakket voor een meerprijs van €795,- waar u voor krijgt: 1: Bovag Garantie 24 maanden, uitgebreid met a-b-c-d-e;a: 10.000km onderhoudsvrij op remmen, banden en onderhoudsbeurt (maximaal 12 maanden)b: 20.000km onderhoudsvrij op distributieriem (maximaal 12 maanden)c: Levenslang gratis pechhulp in Nederland (1e jaar dekking NL-Plus)*d: Gratis vervangend vervoer bij garantiereparaties >24 uure: Omruilgarantie**2: APK minimaal 12 maanden geldig3: Kwaliteitscontrole op meer dan 100 punten4: Onderhoudsbeurt uitgevoerd wanneer de auto minder dan 10.000km van de onderhoudsinterval zit5: Exterieur gepoetst en interieur grondig gereinigd6: Waxoyl pantser lakbehandeling7: Brandstof: tank altijd halfvol8: Safetypakket: hesjes, gevarendriehoek, verbanddoos* Mits in onderhoud bij Nefkens Peugeot, van toepassing op de gekochte auto. U kunt deze pechhulp nog uitbreiden. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden of kijk op www.peugeot.nl/services/peugeot-assistance-pechhulp/ ** Wij zijn ervan overtuigd dat u volledig tevreden zult zijn met uw nieuwe auto. In het uitzonderlijke geval dat er zich binnen 14 dagen of maximaal 1.000km toch iets mocht voordoen dat wij technisch niet kunnen oplossen, kunt u de auto omruilen voor een andere beschikbare auto.Op al onze occasions is de standaard Bovag garantie van toepassing, mits de aanschafprijs boven de €4.500,-
## Aanvullende opties en accessoires
- Navigatie via Apple Carplay
- Parkeersensor achter
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bijrijdersbank
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Connected services
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Metaalkleur
- Multimedia-voorbereiding
- Start/stop systeem
- Stof/kunstlederen bekleding
- Stuur verstelbaar
- Tussenschot volledig
- Zijschuifdeur rechts
* Dit betreft een bedrijfswagen. De getoonde verkoopprijs geldt bij zakelijke aanschaf en is excl. BTW en BPM. Indien u als particulier deze bedrijfswagen aanschaft wordt er 21% BTW en eventuele Rest-BPM verrekend. Neem contact met ons op voor meer informatie *
Laat u veroveren door de charmes van deze puur Franse auto. Deze Peugeot Expert is origineel in Nederland geleverd in 2019 en is van de eerste eigenaar. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook verstelbare lendesteunen, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Het spreekt voor zich dat u in deze auto ook airconditioning aantreft. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Peugeot niet alleen met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor, maar hij beschikt ook over parkeersensoren achter, die u helpen om gemakkelijk in te parkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Ook is de Peugeot uitgerust met: verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Peugeot Expert is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.