MarktPlaza

Peugeot Expert - 229 2.0 HDI L2H2 DC DUBBELE CABINE LUXE HOOG DAK

562x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 2.959 kg
Wielbasis: 312 cm
Topsnelheid: 160 km/u
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 109 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterdeuren met ruiten
- Achterruitwisser
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- COMFORT STOELEN
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Halogeen mistlampen
- Metallic lak
- SPORTVELGEN
- Tussenschot volledig
- Warmtewerende voorruit
- Zijschuifdeur rechts
Als een echte Franse auto onderscheidt ook deze Peugeot Expert zich met zijn doordachte vormgeving en uitstekende rijkwaliteiten. De comfortstoelen zorgen voor een optimale zithouding onderweg. Ook metallic lak, elektrisch bedienbare ramen en elektrisch inklapbare buitenspiegels zijn aan boord.
airconditioning koelt het interieur zodat u altijd ontspannen op uw bestemming aankomt. Het luxeniveau in deze Peugeot is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger.
In de Peugeot Expert heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.
Als u nieuwsgierig bent naar deze Peugeot Expert, neem dan snel contact met ons op.
Kom langs voor de beste deal in Nederland! U doet altijd een goede zaak met Rob v/d Heuvel Auto's. Wij bieden u continu een sterk wisselende voorraad.
Inruil, Verzekering en Financiering mogelijk
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rob van den Heuvel of Bowdy van den Heuvel, of breng een bezoek aan onze showroom.
Telefoon: 06-53147319 / 06-40994248 (Ook bereikbaar via Whatsapp) of E-mail: rob.vdheuvelautos@gmail.com Website: www.robvdheuvelautos.nl
Disclaimer. Hoewel aan de informatie van deze website de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook.
Rob v/d Heuvel Auto's
Bedrijvenweg 16
5272PB Sint-Michielsgestel
Tel: 0653147319
E-mail: rob.vdheuvelautos@gmail.com