MarktPlaza

Peugeot Boxer - 330 2.2 HDI L1H1 120PK > KOELRUIMTE\ GEISOLEERDE LAADRUIMTE

615x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jul 2006 - jun 2010
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 320 Nm
GVW: 3.000 kg
Lengte/hoogte: L1H1
Wielbasis: 300 cm
Bekleding: Stof
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 109 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Garantie 6 maanden (zonder meerprijs): Een auto kopen of laten repareren bij ons als BOVAG-autobedrijf betekent dat u kunt rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast krijgt u de zekerheid van BOVAG Garantie. BOVAG Garantie houdt in dat uw occasion tot 6 maanden na aankoop kosteloos wordt hersteld. De garantie dekt zowel de kosten van de onderdelen als de man-uren. In combinatie met de BOVAG 40-puntencheck is uw auto volledig gecontroleerd en klaar voor vertrek! Lees alle garantievoorwaarden op www.bovag.nl of vraag deze bij ons op.
- BOVAG 40-puntencheck (zonder meerprijs): Voor de BOVAG 40-Puntencheck halen we alles uit de kast. De auto wordt namelijk van binnen en van buiten gecontroleerd. Onze monteur inspecteert onder de motorkap en de onderzijde van de auto. Ophanging, remmen, stuurinrichting, accu, banden, slangen, et cetera. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Ook leest de monteur de auto uit op foutcodes en hij maakt een proefrit. Zodat u zeker weet dat de auto op 40 essentiele punten dik in orde is. Wilt u weten wat er allemaal gecontroleerd wordt met de BOVAG 40-puntencheck? Bekijk de lijst op www.bovag.nl of vraag deze bij ons op.
- COMBI Premium Pakket - Bedrijfswagens (zonder meerprijs): Voor slechts 695,- Euro excl. BTW kiest u ons COMBI Premium Pakket! Wanneer u dit Premium Pakket kiest heeft u tot in detail alles perfect geregeld bij aflevering van uw bedrijfswagen. Zo krijgt uw auto het nodige onderhoud (volgens fabrieksvoorschrift), zal de APK 12 maanden geldig zijn, hebben de banden een profiel van minimaal 3.5 mm, is de distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij, krijgt u een volle tank brandstof, heeft u recht op 24/7 mobiliteitsservice (pechhulpservice in Nederland) en ontvangt u daarnaast nog een Safety Pakket, zodat u compleet voorbereid en veilig de weg op kunt gaan!
## Aanvullende opties en accessoires
- 2 zitplaatsen rechtsvoor
- 12Volt aansluiting
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autotelefoon voorbereiding
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Elektrische ramen voor
- Pack Luxe
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Tussenschot volledig
- Zijschuifdeur rechts
De vermelde verkoopprijs is een basisprijs inclusief kosten van de tenaamstelling, de uitgebreide BOVAG 40-Puntencheck, 6 maanden BOVAG Garantie en minimaal 6 maanden APK.
Voor slechts € 695,- kiest u ons COMBI Premium Pakket, deze omvat:
• Onderhoud volgens fabrieksvoorschrift
• 12 maanden APK
• Banden minimaal 3.5mm profiel
• Distributieriem minimaal 10.000km onderhoudsvrij
• Volle tank brandstof
• Mobiliteitsservice 24/7 (in NL)
• Safety Pakket
Klanten beoordelen ons met een 8.6! Auto Combi Hardenberg, aangesloten bij de BOVAG / NAP / BOSCH CAR SERVICE / ERKEND DUURZAAM.
Disclaimer: Ondanks de zorg die door Auto Combi aan de correcte invoer van de gegevens van de aangeboden occasions besteed wordt, kan Auto Combi niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten en onvolkomenheden in de gegevens. Mocht u ondanks onze zorgvuldigheid toch een fout ontdekken in één van onze advertenties, dan vernemen wij het graag van u.