Peugeot Boxer - 206 307 308 406 407 PARTNER 107

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 504x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Niet van toepassing

Omschrijving

Cabine: enkel
Lengte/hoogte: L1H1
Bekleding: Stof
Interieurkleur: black
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Algemene staat: goed
Technische staat: matig
Optische staat: goed
Aantal sleutels: 1
Motorrijtuigenbelasting: € 109 per kwartaal
Vandaag nog uw Peugeot verkopen?
Heeft u een Peugeot en wilt u deze verkopen? Dan doet u dat het liefste bij een ervaren en erkend autobedrijf. Autoverkoopplan is zo’n bedrijf! Wij zijn altijd op zoek naar merken als Peugeot. Bij het verkopen doen wij u snel een concreet bod. De directe betaling kan contant of per spoedoverboeking per bank.
Direct geld en RDW vrijwaring bij het verkopen van uw Peugeot
Wanneer u uw Peugeot wilt verkopen, dan regelen wij daar ook de officiële vrijwaring van de RDW bij. Het verkopen van uw auto handelen wij het liefst persoonlijk af. U krijgt direct uw geld en de vrijwaringspapieren. Na het verkopen bieden wij u gratis een lift naar huis, het station of de bushalte.
Het voordeel van het verkopen van uw BMW, Audi, Opel of Mercedes bij ons, is dat u hiermee veel tijd bespaart. U hoeft geen advertenties meer te plaatsen, niet in te gaan op lage biedingen en geen kijkers aan uw huis te ontvangen. Autoverkoopplan doet u een concreet, marktconform bod op uw Audi, BMW, Opel en Mercedes.
Meer info over het verkopen van uw Peugeot
Nieuwsgierig naar wat uw Peugeot vandaag nog waard is? Vul dan ons formulier in en wij doen u zo snel mogelijk een vrijblijvend bod. Wilt u vandaag nog geld ontvangen en direct uw auto verkopen? Neem dan contact met ons op of kom met uw Peugeot langs op ons bezoekadres in Nijkerk. Tel: 085-0471797.
BINNEN 2 UUR UW AUTO VERKOPEN? WIJ KOPEN OOK AUTO'S IN! GRATIS EN VRIJBLIJVEND BOD OP UW AUTO! EIGEN OPHAAL SERVICE EN DIRECT CONTANT GELD VOOR UW AUTO!


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.