MarktPlaza

Peugeot 508 - 1.6 e-HDi Blue Lease Executive Navi, Cruise, Leder, Automaat

586x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: okt 2010 - mrt 2012
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 270 Nm
GVW: 2.005 kg
Afmetingen (LxBxH): 479 x 185 x 146 cm
Wielbasis: 282 cm
Acceleratie (0-100): 11,9 s
Topsnelheid: 197 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
Brandstofverbruik in de stad: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
CO2 uitstoot: 109 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 371 - 393 per kwartaal
Leaseprijs: € 104 p/m (financial lease, informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden)
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Audio-navigatiesysteem
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Auto word bij aflevering gepoetst!
Pure lijnen en een verzorgd interieur, het is de typische charme van een Franse auto. Dit is een Peugeot 508 met 159950 kilometer op de teller, het bouwjaar is 2012. Het start-stopsysteem schakelt de motor automatisch uit wanneer u stil staat. Dit bespaart brandstof en vermindert de emissies. Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun achter.
Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audiosysteem en ook het navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. In deze Peugeot kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Deze auto is voorzien van lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Peugeot 508 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?
Het is een mooie auto, deze Peugeot 508 uit 2012, hij heeft 159950 kilometer gelopen. De start-stop functie vermindert het brandstofverbruik door de motor uit te schakelen terwijl u stilstaat. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun achter horen tot de voorzieningen op deze auto.
In deze auto beschikt u natuurlijk over een navigatiesysteem. Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit, u bedient dit veilig via het stuurwiel. Nooit meer te warm of te koud. De electronic climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Het luxeniveau in deze Peugeot is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Ook is de Peugeot uitgerust met: lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.
Deze auto leveren wij met Bovag Garantie en met een tellerrapport van Nationale Autopas. Als u nieuwsgierig bent naar deze Peugeot 508, neem dan snel contact met ons op.
Kreeft auto & Service is geopend van;
Maandag t/m Vrijdag 08:00 / 17.00 uur
Zaterdag & Zondag op afspraak
Wij vragen uw begrip dat wij geen auto`s kunnen reserveren. Neem voordat u vertrekt contact met ons op, om er zeker van te zijn dat de auto van uw keus nog beschikbaar is. Rekening houdend met uw reistijd houden wij dan de auto voor u vast.
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
Adres:
Kruitmolen 11 (bedrijven terrein de Schepenwijk).
1601 MC Enkhuizen.
Tevens zijn wij ook gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.
Vanaf Amsterdam Centraal de trein richting Enkhuizen.
Uitstappen bij station: Enkhuizen.
Wij halen uw op van het station als extra service.
BOVAG garantie.
Wij zijn ook aangesloten bij BOVAG dat houdt o.a. in.
Garantie op reparaties.
Vakkundig en betrouwbaar.
Duidelijke voorwaarden.
Gespecificeerde factureren.
Bemiddeling bij klachten.
Dit voertuig komt in aanmerking voor BOVAG garantie als de aankoopwaarde hoger is dan €4500,- en dat de kilometerstand lager is dan 150.000KM. Voor de volledige voorwaarden en meer informatie, bekijk onze BOVAG garantie pagina. op onze website www.kreeftautoservice.nl