MarktPlaza

Peugeot 308 SW - BLUE LION 1.2 PURETECH 110pk NAVI | PANODAK | DAB+ | P.HULP V+A

509x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2015
GVW: 1.825 kg
Afmetingen (LxBxH): 458 x 180 x 147 cm
Wielbasis: 273 cm
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
Brandstofverbruik in de stad: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,5 l/100km (1 op 28,6)
CO2 uitstoot: 99 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
- Afdekscherm bagageruimte
- Airbags voor
- Audiobediening op het stuur
- Bandenspanningscontrole
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor en achter
- Gordijnairbags achter
- Gordijnairbags voor
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen (16)
- Middenarmsteun achter
- Middenarmsteun voor
- Mistlampen voor
- Reservewiel
- Spoiler achter
- Spoiler voor
- Sportstuur
- Stoelen in hoogte verstelbaar
- Telefoon
- Toerenteller
- Zij-airbags
- Zij-airbags voor
DEZE JONGE EN UITERST RUIME 308 SW IS VOORZIEN VAN DE FIJNE, SOEPELE ÉN ZUINIGE 1.2 PURETECH MOTOR. DE AUTO IS UITGEVOERD IN DE PRACHTIGE LAK DARK BLUE (NACHTZWART PARELMOER) EN IS VAN DE 1e EIGENAAR AFKOMSTIG. OOK IS DE AUTO VOLLEDIG DEALERONDERHOUDEN EN ZEER COMPLEET UITGEVOERD MET O.A. KLEUREN NAVIGATIE EUROPA, BLUETOOTH-CARKIT, CLIMATE CONTROL (L/R GESCHEIDEN), CRUISE CONTROL, ELEKTRISCHE RAMEN VOOR EN ACHTER, GLAZEN PANORAMADAK MET ELEKTRISCHE JALOUZIE, 16" LM-VELGEN TYPE 'QUARTZ', PRIVACY-GLASS ACHTER, RADIO/CD/USB-SPELER MET STUURWIELBEDIENING EN DAB+ DIGITALE RADIO, REGEN/LICHTSENSOR, MISTLAMPEN VOOR, PARKEERHULP VOOR EN ACHTER EN EEN BOORDCOMPUTER. MULDER AUTOMOTIVE, AL RUIM 42 JAAR EEN BEGRIP IN DE REGIO DRECHTSTEDEN EN ALBLASSERWAARD. KIJK OOK OP MULDERAUTOMOTIVE.NL!
De getoonde prijs voor deze occasion is inclusief alle onvermijdbare kosten (kenteken tenaamstelling en eventueel een RDW vrijwaring voor uw inruilauto) en het Mulder Basis Afleverpakket.
Het is mogelijk om het standaard Mulder Occasion Basis Afleverpakket uit te breiden naar het Comfort of Excellent Afleverpakket. Meer informatie over onze afleverpakketten vindt u bij de foto’s van deze occasion of op onze website.
Stijlvolle vormgeving en comfortabele luxe, dat is de aantrekkingskracht van een Franse auto. Deze dealeronderhouden Peugeot 308 SW uit het bouwjaar september 2017 heeft een tellerstand van 38.512 kilometer. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde versnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, elektrisch bediende ramen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor.
Terwijl het navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. De climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. De automatische ruitenwissers schakelen zichzelf automatisch in en uit en houden de voorruit schoon. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. De uitrusting van deze Peugeot is met sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes behoorlijk compleet.
Als bestuurder van deze Peugeot bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.
Interesse in deze auto? Kom dan langs bij onze vestiging, bel ons of vraag online meer informatie aan. Zoekt u wellicht een andere occasion? De Mulder Automotive Groep heeft altijd +/- 250 occasions op voorraad van diverse merken. U bent bij ons van harte welkom!
Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.