MarktPlaza

Peugeot 308 SW - 2.0 BlueHDI Allure 150 PK AUTOMAAT LEDER MEMORY MASSAGE STOEL DENON AUDIO NAVIGATIE

656x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jan 2014 - dec 2016
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 370 Nm
GVW: 2.000 kg
Afmetingen (LxBxH): 459 x 180 x 147 cm
Wielbasis: 273 cm
Tankinhoud: 53 liter
Acceleratie (0-100): 8,9 s
Topsnelheid: 212 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
Brandstofverbruik in de stad: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
CO2 uitstoot: 108 g/km
Emissieklasse: Euro6
Motorrijtuigenbelasting: € 371 - 393 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 995): Premiumpakket: Tenaamstelling en vrijwaring 6 maanden BOVAG garantie (algehele garantie m.u.v. audio en navigatiesystemen) Gratis vervangend vervoer in garantieperiode Beurt conform onderhoudsschema Indien distributieriem binnen 15000 km vervangen moet worden, wordt dit door ons verzorgd Algehele technische inspectie Minimaal 1 jaar apk Reinigen van de auto Volle tank brandstof
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Nieuwe APK
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Audio-navigatie full map
- Audio installatie premium
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comfort-pakket voorstoelen
- Dimlichten automatisch
- Dodehoek detector
- Electrische verstelbare bestuurderstoel met memory
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Keyless entry
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- LED koplampen
- Lendesteunen (verstelbaar)
- mistlampen voor
- Origineel audiosysteem
- Parkeer assistent
- Parkeer pakket
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoel(en) met massagefunctie
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- Voorstoelen verwarmd
- Voorstoelen verwarmd en elektrische lendesteunen
De producten van de Franse auto-industrie onderscheiden zich door hun elegante vormgeving en innovatieve technieken. Kijk maar naar deze Peugeot 308 SW. Het is een auto uit 2014, op de teller staat 87727 kilometer. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Xenonverlichting zorgt voor een krachtige en heldere lichtbundel. Tot de uitrusting behoren ook dakrails, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
Tijdens de rit bedient u het premium audiosysteem en het navigatiesysteem met de knoppen op het stuur. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Peugeot 308 SW is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing. U bent mede dankzij dodehoekdetectie en gordijnairbags achter steeds veilig onderweg.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
Wij adviseren alvorens langs te rijden even te bellen of de auto van uw keuze nog beschikbaar is. Kijk voor meer foto's op: www.vandijkautomotive.nl!! Gelieve altijd te bellen voor de beschikbaarheid van onze voorraad i.v.m. onze hoge omloopsnelheid. Ondanks alle zorg die wij besteden aan het correct vermelden van uitrusting en voertuiggegevens zijn wij niet verantwoordelijk voor eventueel foutieve informatie. Voor een gebruikte of nieuwe auto bent u hier aan het juiste adres. Van Dijk automotive biedt u namelijk betrouwbare auto's die speciaal geselecteerd zijn voor u. En jawel voorzien van de Nationale Auto Pas en veelal nog in de fabrieksgarantie, indien gewenst kunt u ook kiezen voor BOVAG Garantie.
Van Dijk Automotive is onderdeel van de Van Dijk groep. Deze groep is opgericht in 1929, u profiteert dus optimaal van onze jarenlange ervaring binnen de autobranche! Wij verzorgen de volgende diensten:.
-Het tenaamstellen en vrijwaren motorvoertuigen
-Het maken van uitvoerverklaringen voor export van motorvoertuigen
-Het verzorgen van een tijdelijk uitvoerkenteken
Ook is het mogelijk om buiten de gebruikelijke openingstijden een auto te komen bezichtigen, gelieve hiervoor een afspraak te maken.
Mocht u nog vragen hebben, wij staan u graag te woord!
Wij zijn te bereiken via telefoonnummer: 0348-443614
Met recht: mijn nieuwe (gebruikte) auto!