MarktPlaza

Peugeot 308 SW - 1.6 BlueHDI 120pk Blue Lease Executive | Camera | Navigatie | Panoramadak | Voorsto

544x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2014 - mei 2017
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 300 Nm
GVW: 1.870 kg
Afmetingen (LxBxH): 459 x 180 x 147 cm
Wielbasis: 273 cm
Tankinhoud: 53 liter
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 194 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,2 l/100km (1 op 31,3)
Brandstofverbruik in de stad: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,0 l/100km (1 op 33,3)
CO2 uitstoot: 85 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 336 - 356 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 795): Nefkens Deal Autosfeer: Wij bieden deze auto aan met het "Nefkens Deal Autosfeer" pakket voor een meerprijs van €795,- waar u voor krijgt: 1: Bovag Garantie 6 maanden, uitgebreid met a-b-c-d-e;a: 10.000km onderhoudsvrij op remmen, banden en onderhoudsbeurt (maximaal 12 maanden)b: 20.000km onderhoudsvrij op distributieriem (maximaal 12 maanden)c: Levenslang gratis pechhulp in Nederland (1e jaar dekking NL-Plus)*d: Gratis vervangend vervoer bij garantiereparaties >24 uure: Omruilgarantie**2: APK minimaal 12 maanden geldig3: Kwaliteitscontrole op meer dan 100 punten4: Onderhoudsbeurt uitgevoerd wanneer de auto minder dan 10.000km van de onderhoudsinterval zit5: Exterieur gepoetst en interieur grondig gereinigd6: Waxoyl pantser lakbehandeling7: Brandstof: tank altijd halfvol8: Safetypakket: hesjes, gevarendriehoek, verbanddoos* Mits in onderhoud bij Nefkens Peugeot, van toepassing op de gekochte auto. U kunt deze pechhulp nog uitbreiden. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden of kijk op www.peugeot.nl/services/peugeot-assistance-pechhulp/ ** Wij zijn ervan overtuigd dat u volledig tevreden zult zijn met uw nieuwe auto. In het uitzonderlijke geval dat er zich binnen 14 dagen of maximaal 1.000km toch iets mocht voordoen dat wij technisch niet kunnen oplossen, kunt u de auto omruilen voor een andere beschikbare auto.Op al onze occasions is de standaard Bovag garantie van toepassing, mits de aanschafprijs boven de €4.500,-
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achteruitrijcamera
- Lichtmetalen velgen 16"
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensoren voor & achter
- Stoelverwarming voor
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Connected services
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Hij zorgt voor een ontspannen rijervaring, deze Peugeot 308 SW Het is een auto uit 2017. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Verwarmde stoelen maken het interieur behaaglijk op winterse dagen. Tot de uitrusting van deze Peugeot behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, dakreling, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, 2-laags metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
Deze Peugeot is voorzien van knoppen op het stuur om het navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem te bedienen. Connected drive services verbindt uw smartphone draadloos met het audiosysteem. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige electronic climate control. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Peugeot is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.