MarktPlaza

Peugeot 308 SW - 1.2 PureTech Blue Lease Executive /2015/Navigatie/Panoramadak/Dakrails/106.332 km

631x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.825 kg
Afmetingen (LxBxH): 459 x 180 x 147 cm
Wielbasis: 273 cm
Acceleratie (0-100): 11,6 s
Topsnelheid: 188 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
Brandstofverbruik in de stad: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,5 l/100km (1 op 28,6)
CO2 uitstoot: 99 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 138 - 154 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Afdekscherm Bagageruimte
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Halogeen mistlampen
- Hill hold-functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- Navigatie full map
- Niet rokers auto
- Onderhoudsboekjes
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Rechter buitenspiegel
- Ruitenwisser achter
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Ruime 5 deurs Stationcar | 1200 cc/ 110PK motor | Panoramadak | Navigatie | Cruise Controle | parkeersensoren| Airconditioning| Lichtmetalen velgen.
Aangeboden een Peugeot 308 SW Pure Tech Executive met een zuinige 1200 CC motor uit 2015 van 1e eigenaar. Deze origineel Nederlandse Peugeot 308 heeft een fijn hoge instap met een in hoogte verstelbare stoel en is voorzien van diverse opties die het rijden nog plezieriger maken.
Het Panoramadak geeft heerlijk licht in de auto. Het originele fabrieks Navigatie met radio/cd speler is volledig geïntegreerd en heeft ook een usb en aux aansluiting zodat u altijd uw bestemming kunt vinden en uw favoriete muziek kunt luisteren. Door de standaard airconditioning met climate controle is er altijd een aangename temperatuur in de auto te krijgen. De Cruise controle zit links van het stuur gemonteerd, dit rijdt op lange afstand rustiger en het scheelt ook nog eens brandstofkosten (en bekeuringen). De lichtmetalen velgen geven de auto een nog mooiere uitstraling. Daarnaast heeft de auto op alle 4 deuren elektrische ramen. En om schade te voorkomen heeft de auto ook nog parkeersensoren. Natuurlijk heeft de auto ook diverse veiligheidssystemen zoals ABS en airbags aan boord. Mist u toch nog een voor u belangrijke optie? vraag ons om de mogelijkheden van achteraf monteren. (bijvoorbeeld trekhaak, auto mag 1100 kg trekken)
De auto wordt afgeleverd met 2 originele sleutels waarvan één met afstandbediening en de onderhoudsboekjes zijn ook aanwezig. De betrouwbare motor is voorzien van een onderhoudsvrije distributieketting. Dit scheelt weer aanzienlijk in de toekomstige onderhoudskosten. De auto is rookvrij.
Als u de Peugeot 308 SW zo goedkoop mogelijk wilt kopen kunt kiezen voor de meeneemprijs. Dit is de genoemde prijs in de advertentie , wat inhoud dat de tenaamstellingskosten zijn inbegrepen en de auto heeft een geldige apk, verder zorgen wij er natuurlijk voor dat de bandenspanning, olie en koelsysteem zijn afgevuld op het juiste niveau.
Wij adviseren echter om de auto te kopen met het optionele onderhoudspakket. De auto krijgt dan ook de benodigde onderhoudsbeurt, minimaal een jaar APK en 6 mnd Bovag garantie en wordt professioneel gepoetst. Meerprijs voor dit optiepakket is 695,-
OFFERTE AANVRAGEN:
Inruil van uw huidige auto is mogelijk. Om een goede offerte te kunnen maken is de beste manier om bij ons langs te komen met uw auto. Natuurlijk begrijpen wij het dat u gezien de afstand eerst een indicatiebedrag voor uw inruilauto wilt hebben. Dat kan, maar dan onder voorbehoud bezichtiging. Stuur zoveel mogelijk informatie over de auto en bij voorkeur ook enkele foto's naar ons toe per email info@vakgaragedijkgraaf.nl
Indien gewenst is het ook mogelijk langere garantie en/of een Bovag pechhulppas af te sluiten. Daarnaast kunnen wij ook een financieringsvoorstel voor u maken en de auto direct voor u verzekeren via Bovag autoverzekering.
Kortom, U kunt bij ons alles in één keer regelen. Wij nemen alle mogelijkheden graag nog even rustig en persoonlijk met u door.
Heeft u verdere vragen, wilt u een auto komen bekijken, een proefrit maken of liever s ‘avonds komen kijken, dan kunt u altijd even bellen op tel.nr. 0577-401402 om een afspraak te maken! Met vriendelijke groet Antonie Dijkgraaf.
OVER ONS:
Autobedrijf Dijkgraaf bestaat al sinds 1970 . Als Vakgarage leveren, repareren en onderhouden wij alle merken auto's. Daarnaast zijn wij al sinds 1975 de MAZDA SPECIALIST op de Veluwe. Dus voor oudere Mazda modellen bent u hier ook op de juiste plaats. Nieuwe Mazda modellen hebben wij niet op voorraad, maar kunnen wij wel leveren (en onderhouden) tegen scherpe prijzen en met behoud van fabrieksgarantie . Daarnaast is er op dit adres ook nog een fietswinkel gevestigd onder de naam Fietscity Dijkgraaf. Meerdere vormen van mobiliteit onder één dak! Welkom!