MarktPlaza

Peugeot 308 - 1.6 VTi Blue Lease Executive // Zeer compleet / In nieuwstaat

622x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: apr 2011 - aug 2013
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 160 Nm
GVW: 1.815 kg
Afmetingen (LxBxH): 428 x 182 x 152 cm
Wielbasis: 261 cm
Acceleratie (0-100): 10,8 s
Topsnelheid: 195 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,4 l/100km (1 op 15,6)
Brandstofverbruik in de stad: 9,1 l/100km (1 op 11,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
CO2 uitstoot: 147 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 159 - 179 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Afleverpakket Comfort AB segment (€ 595): De getoonde verkoopprijzen zijn inclusief Afleverpakket Basic, bestaande uit: Nieuwe APK, pré-inspectie, vloeistoffen controle, reconditioneren in- en exterieur, RDW tellerrapport, tenaamstelling en een ¼ tank brandstof. Kiest u voor ons afleverpakket Comfort, dan krijgt u voor een meerprijs van slechts € 595,- extra zekerheid bestaande uit: 6 maanden Bovag garantie, onderhoudsbeurt volgens fabrieksrichtlijnen en een halve tank brandstof.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); Nieuwe APK
- Afleverpakket Comfort AB segment ViaBovag (€ 595): De getoonde verkoopprijzen zijn inclusief Afleverpakket Comfort, bestaande uit: Nieuwe APK, pré-inspectie, vloeistoffen controle, reconditioneren in- en exterieur, RDW tellerrapport, tenaamstelling, 6 maanden Bovag garantie, onderhoudsbeurt volgens fabrieksrichtlijnen en een halve tank brandstof.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Nieuwe APK
## Aanvullende opties en accessoires
- LED dagrijverlichting
- Lichtmetalen velgen 16"
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Lederen stuurwiel
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Radio-cd/mp3 speler
Welkom bij Indumij
Indumij is één van de grotere automotive ondernemingen van Nederland. Een bijzonder familiebedrijf dat 130 jaar geleden werd opgericht. Inmiddels uitgegroeid tot één van de beste Renault dealers van Nederland. Je profiteert bij ons altijd van de beste acties. Je kent ons waarschijnlijk als Renault dealer maar je vindt bij ons ook de merken Dacia en Nissan. In Breda en Oud-Beijerland is Indumij Occasion Center gevestigd. Met in totaal 9 vestigingen in West-Brabant en Zuid-Holland is er altijd een Indumij vestiging bij jou in de buurt.
Een Indumij Occasion betekent kopen met maximale zekerheid. Onze occasions zijn veelal van eerste eigenaar, particulier gereden met lage kilometerstanden en worden geleverd met een RDW tellerrapport. Vanzelfsprekend wordt iedere occasion door ons volledig gecheckt en heeft u keuze uit diverse afleverpakketten. Bij Indumij heb je ook de keuze uit Renault Top Occasions. Als je kiest voor een Renault Top Occasion kies je voor maximale zekerheid! Alle Renault Top Occasions worden namelijk met maar liefst 7 zekerheden worden aangeboden. De zeven zekerheden hebben onder andere betrekking op de garantie, kilometerstand APK-keuring en servicebeurt. Bekijk de 7 zekerheden van onze Renault Top Occasions op onze website www.indumij.nl
Gratis online taxatie
Ben je benieuwd naar de inruilwaarde van jouw auto? Bij Indumij kun je gemakkelijk en snel gratis een online taxatie aanvragen. Voer je gegevens in en je ontvangt supersnel een gratis taxatie. Zo weet je precies wat de waarde van jouw auto is.
Wilt u meer informatie, een indicatie van de inruilwaarde van uw huidige auto, en/of een proefrit maken in deze auto, bel of whatsapp met Marco, 06-40614180. Ook in de avonduren zijn we voor u bereikbaar. Staat uw auto er niet tussen, laat ons voor u de gewenste auto zoeken. Wij hebben een snel wisselend aanbod en altijd ruim 450 occasions op voorraad.