MarktPlaza

Peugeot 308 - 1.6 THP Active | Navigatie | Trekhaak 1400 kg geremd

495x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jul 2013 - jul 2014
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.770 kg
Afmetingen (LxBxH): 425 x 180 x 147 cm
Wielbasis: 262 cm
Acceleratie (0-100): 8,9 s
Topsnelheid: 202 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
Brandstofverbruik in de stad: 7,6 l/100km (1 op 13,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
CO2 uitstoot: 125 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 116 - 130 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): BOVAG Garantie 6 maanden: https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Audio-navigatie full map
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Navigatiesysteem (TOM TOM)
- Parkeersensor achter
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Deze auto wordt geleverd met de Nationale Autopas, nieuwe APK, onderhoudsbeurt conformfabrieks schema en 6 maanden BOVAG garantie.
Stijlvolle vormgeving en comfortabele luxe, dat is de aantrekkingskracht van een Franse auto. Deze Peugeot 308 uit het bouwjaar 2014 heeft een tellerstand van 97322 kilometer. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
In deze 308 vindt u schakelaars op het stuur om het audio-installatiesysteem te bedienen en het navigatiesysteem. De electronic climate control zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Achter het stuur van deze Peugeot bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Op de plaats van bestemming zijn het de parkeersensoren achter die u assisteren bij het inparkeren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Deze Peugeot is voorzien van lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Peugeot 308 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met Bovag Garantie. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Peugeot in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
Een auto is meer dan een vervoermiddel. De juiste auto kan uw leven verrijken, door zijn comfort, zijn smaakvolle vormgeving en door de rijervaring die hij biedt. Dat geldt bijvoorbeeld voor deze Peugeot 308, die uitblinkt door zijn design maar vooral ook om zijn rijkwaliteiten. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
Tijdens de rit bedient u het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem met de knoppen op het stuur. Natuurlijk is er ook electronic climate control aanwezig. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Peugeot niet alleen met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor, maar hij beschikt ook over parkeersensoren achter, die u helpen om gemakkelijk in te parkeren. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Peugeot 308 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Natuurlijk wordt deze auto geleverd met Bovag Garantie. Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.
Van harte welkom bij Autohuis de Poort !! De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op
naam overgeschreven en tevens heeft de auto een pre inspectie en vloeistof controle gehad.
Onderhoud en aanvullende garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan
Wij rekenen € 95,00 afleverkosten, deze kosten zitten al verwerkt in de prijs van de auto. Informeer hiernaar bij de verkoopadviseur.
OPENINGSTIJDEN: 9.00 UUR TOT 18.00 uur.
Zaterdag 9.00 uur tot 17.00 uur.
Voor informatie , Autohuis de Poort Woudenberg, Europaweg 2, 3931 NJ, telefoonnummer 033-2472791. verkoop@autohuisdepoort.nl
Alle moeite is genomen om de informatie op internet zo nauwkeurig en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten.
Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.