MarktPlaza

Peugeot 308 - 1.6 e-HDi NAVI PANO FULL LED ECC CRUISE LMV PDC V+A ETC FINANCIEREN AL VANAF 2, 9%

599x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2014
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 270 Nm
GVW: 1.780 kg
Afmetingen (LxBxH): 425 x 180 x 147 cm
Wielbasis: 262 cm
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 196 km/u
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
Brandstofverbruik in de stad: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,3 l/100km (1 op 30,3)
CO2 uitstoot: 95 g/km
Emissieklasse: Euro5
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 266 - 280 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 595): Broekhuis Afleverpakket: Dit voertuig wordt afgeleverd met het Broekhuis afleverpakket omvattende: 6 maanden garantie, minimaal 1 jaar APK keuring, 24/7 Pechhulp, halve tank brandstof, onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema, poetsen / reinigen in- en exterieur, lampenset, gevarendriehoek en uiteraard strenge algemene controle volgens Broekhuis voorschriften.
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Audio-navigatie full map
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- LED koplampen
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Stijlvolle vormgeving en comfortabele luxe, dat is de aantrekkingskracht van een Franse auto. Deze Peugeot 308, die nieuw in Nederland is geleverd in 2014, heeft een tellerstand van 244.824 kilometer. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. De sportstoelen houden u en uw bijrijder goed op z’n plek tijdens het accelereren en bij het nemen van scherpe bochten. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
In deze auto beschikt u natuurlijk over een navigatiesysteem. Het audio-installatiesysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit, u bedient dit veilig via het stuurwiel. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Het luxe niveau in deze Peugeot is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Peugeot 308 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.