MarktPlaza

Peugeot 3008 - 1.6 THP ST

651x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mrt 2009 - nov 2011
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 240 Nm
GVW: 2.020 kg
Afmetingen (LxBxH): 437 x 184 x 164 cm
Wielbasis: 261 cm
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 202 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,1 l/100km (1 op 14,1)
Brandstofverbruik in de stad: 9,9 l/100km (1 op 10,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
CO2 uitstoot: 167 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Algemene staat: goed
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Afleverkosten: De getoonde prijs is inclusief € 595 afleverkosten.
Motorrijtuigenbelasting: € 181 - 203 per kwartaal
Onderhoudshistorie: Volledige onderhoudshistorie aanwezig
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor
- Niet in gerookt
- Parkeersensor achter
- Premium-pakket
- Radio-cd/mp3 speler
Deze auto wordt afgeleverd met een nieuwe distributieset.
Als een echte Franse auto onderscheidt ook deze Peugeot 3008 zich met zijn doordachte vormgeving en uitstekende rijkwaliteiten. Het is een dealeronderhouden auto uit 2011, er staat 121547 kilometer op de teller. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels.
De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Peugeot is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Deze Peugeot is voorzien van lederen stuur en boordcomputer.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
In het moderne verkeer hebt u achter het stuur van de Peugeot 3008 altijd de controle. Deze auto uit 2011 heeft 121547 kilometer op de teller staan. De krachtige motor geeft deze Peugeot uitstekende prestaties. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels.
Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. In deze Peugeot kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur en boordcomputer behoorlijk compleet.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Nieuwsgierig geworden? Kom deze auto dan snel bij ons bekijken.
Belt of mailt u van te voren even of de betreffende auto nog aanwezig is. Het is jammer van de tijd en de gereden km's