MarktPlaza

Peugeot 3008 - 1.2 PureTech Allure 130pk CLIMA | NAVI | LEDER + STOELVERW. | PDC | PANO. DAK | finan

191x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mrt 2015 - nov 2016
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 230 Nm
GVW: 1.950 kg
Afmetingen (LxBxH): 437 x 184 x 164 cm
Wielbasis: 261 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 200 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik in de stad: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
CO2 uitstoot: 115 g/km
Emissieklasse: Euro6
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Leer-pakket
- Metaalkleur
- Voorstoelen verwarmd
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Extra getint glas
- Head-up display
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
U hebt meer dan genoeg bewegingsvrijheid in deze Peugeot 3008. De auto is van het bouwjaar 2015 en is van de eerste eigenaar. Het interieur van deze auto is bekleed met leer voor een ongeëvenaard luxueuze uitstraling. De stoelen zijn verwarmd en bieden ook in winterse kou een comfortabele zit. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, 2-laags metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.
Het full map navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. De electronic climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Het luxeniveau in deze Peugeot is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Met head-up display, lederen versnellingspook, lederen stuur en automatisch dimmende binnenspiegel is deze Peugeot helemaal compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0546-851000, vraag naar de afdeling verkoop!
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.