MarktPlaza

Peugeot 3008 - 1.2 130PK ALLURE VOL LEDER NAVI PANO ECC CRUISE LMV TREKHAAK GRIP CONTROL PDC ETC FIN

534x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mrt 2015 - nov 2016
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 230 Nm
GVW: 1.950 kg
Afmetingen (LxBxH): 437 x 184 x 164 cm
Wielbasis: 261 cm
Tankinhoud: 60 liter
Acceleratie (0-100): 10,8 s
Topsnelheid: 200 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik in de stad: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
CO2 uitstoot: 123 g/km
Emissieklasse: Euro6
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 595): Broekhuis Afleverpakket: Dit voertuig wordt afgeleverd met het Broekhuis afleverpakket omvattende: 6 maanden garantie, minimaal 1 jaar APK keuring, 24/7 Pechhulp, halve tank brandstof, onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema, poetsen / reinigen in- en exterieur, lampenset, gevarendriehoek en uiteraard strenge algemene controle volgens Broekhuis voorschriften.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); Nieuwe APK
= Aanvullende opties en accessoires =
- Afdekhoes
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Extra getint glas
- Head-up display
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Leer-pakket
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor voor en achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuur verstelbaar
- Voorstoelen verwarmd
Het elegante design onderstreept de uitstekende rijkwaliteiten van deze puur Franse auto. Deze Peugeot 3008 is van het bouwjaar 2015 en heeft 70.035 kilometer op de teller. Leren bekleding versterkt de topklasse uitstraling van het interieur. De stoelen zijn verwarmd en bieden ook in winterse kou een comfortabele zit. Ook extra getint glas, verstelbare lendesteunen, 2-laags metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin zijn aan boord.
Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren voor en achter u om gemakkelijk en schadevrij in te parkeren. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van head-up display, lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Zoals u mag verwachten van deze Peugeot 3008 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Het spreekt vanzelf dat deze auto wordt geleverd met 6 maanden Bovag Garantie. We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.