MarktPlaza

Peugeot 208 - 5-drs 1.2 110PK ALLURE NAVI BY APP ECC CRUISE LM BLUETOOTH ETC financieren v.a.1, 9%,

544x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mei 2015 - jun 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 205 Nm
GVW: 1.612 kg
Afmetingen (LxBxH): 397 x 174 x 147 cm
Wielbasis: 254 cm
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 190 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
CO2 uitstoot: 99 g/km
Emissieklasse: Euro6
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Fabrieksgarantie tot: 27-02-2020
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 595): Broekhuis Afleverpakket: Dit voertuig wordt afgeleverd met het Broekhuis afleverpakket omvattende: 6 maanden garantie, minimaal 1 jaar APK keuring, 24/7 Pechhulp, halve tank brandstof, onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema, poetsen / reinigen in- en exterieur, lampenset, gevarendriehoek en uiteraard strenge algemene controle volgens Broekhuis voorschriften.
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Android Auto
- Apple Car Play
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Connected services
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Hill hold functie
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Metaalkleur
- MirrorLink
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie by App
- Parkeersensor achter
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Dit is nu typisch een auto die u goed moet bekijken, want hij zal u beslist verrassen met zijn ruimte en zijn rijkwaliteiten. Deze Peugeot 208 heeft 21.190 kilometer op de teller staan, hij is van het bouwjaar 2018. De compacte maar pittige motor heeft een bescheiden dorst maar levert prima prestaties. Natuurlijk behoren led-achterlichten, 2-laags metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.
U bedient het navigatiesysteem en het audiosysteem via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Met mirror link systeem kunt u muziek draadloos afspelen. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. In deze Peugeot kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Met lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Peugeot 208 samen. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0546-851000, vraag naar de afdeling verkoop!
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.