MarktPlaza

Peugeot 208 - 1.2 VTI 82PK ALLURE, NAVIGATIE, PARKEERSENSOREN, CLIMATE CONTROL

152x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2016
GVW: 1.546 kg
Afmetingen (LxBxH): 396 x 174 x 146 cm
Wielbasis: 254 cm
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
CO2 uitstoot: 99 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
- Afdekscherm bagageruimte
- Airbags voor
- Audiobediening op het stuur
- Bandenspanningscontrole
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Lichtmetalen velgen (16)
- Middenarmsteun voor
- Reservewiel
- Snelheidsbegrenzer
- Telefoon
- Toerenteller
Stijlvol, een tikje gewaagd en met uitstekende rijkwaliteiten: dat is een Franse auto ten voeten uit. Kijk maar eens naar deze Peugeot 208. We hebben het hier over een dealeronderhouden auto uit 2017 die 76706 kilometer op de teller heeft staan. Met deze Peugeot is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, getint glas, snelheidsbegrenzer, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor.
De bediening van het audiosysteem en het navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur. Ook is de auto voorzien van climate control. De regensensor regelt zelf de optimale snelheid van de ruitenwissers zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Ook in hoogte verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes zijn aan boord.
In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.
De verkoopprijs is rijklaar inclusief het Auto Palace basispakket. Dit bestaat uit 6 maanden BOVAG garantie en geldige APK.
De verkoopprijs is rijklaar, inclusief 6 maanden Bovag garantie en geldige APK. Wij bieden daarnaast het Auto Palace extrapakket à € 595,- aan. Het Auto Palace extrapakket bestaat uit een afleverbeurt, 6 of 12 maanden garantie, volle tank brandstof, nieuwe APK, mobiliteits garantie, poetsen (interieur en exterieur).
Tevens kunt u kiezen voor een Waxoyl behandeling voor de speciale prijs van €199,- . Het is altijd mogelijk om een offerte op maat te krijgen en/of een proefrit te maken. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met onze verkoopadviseurs via 088-003 5140 of via deventer@autopalace.nl.