MarktPlaza

Peugeot 208 - 1.2 PureTech Urban Soul Navigatie PDC Enz

551x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: aug 2015 - mrt 2016
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 118 Nm
GVW: 1.546 kg
Afmetingen (LxBxH): 397 x 174 x 147 cm
Wielbasis: 254 cm
Acceleratie (0-100): 12,2 s
Topsnelheid: 175 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
Brandstofverbruik in de stad: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
CO2 uitstoot: 99 g/km
Emissieklasse: Euro6
Aantal eigenaren: 1
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dealer onderhouden
- Eerste eigenaar
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Orgineel nederlanse auto
- Parkeersensor achter
- Stuur verstelbaar
Keurig nette zeer compleet uitgevoerde auto van eerste eigenaar
Stijlvol, een tikje gewaagd en met uitstekende rijkwaliteiten: dat is een Franse auto ten voeten uit. Kijk maar eens naar deze Peugeot 208. We hebben het hier over een auto uit 2016 die 57752 kilometer op de teller heeft staan. Zijn pittige prestaties dankt deze Peugeot aan zijn compacte en zuinige motor. Verder is de Peugeot uitgerust met: extra getint glas, led-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. De Peugeot is standaard voorzien van: verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Peugeot 208 samen. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
Stijlvolle vormgeving en comfortabele luxe, dat is de aantrekkingskracht van een Franse auto. Deze Peugeot 208 uit het bouwjaar 2016 heeft een tellerstand van 57752 kilometer. Voor de aandrijving van deze auto zorgt een compacte motor. Bij de uitrusting van deze Peugeot horen onder meer extra getint glas, led-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. U vindt in deze auto ook airconditioning. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. De Peugeot is standaard voorzien van: verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de Peugeot 208 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
De kwaliteit van deze auto is wat u van een Peugeot mag verwachten. Daarom wordt hij geleverd met Bovag Garantie en tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?