MarktPlaza

Peugeot 208 - 1.0 PureTech Access (68pk) 5-drs/ Airco/ Cruise/ C.V. Afstand/ Elek. Ramen/ Isofix/ AU

550x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mei 2015 - sep 2016
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 95 Nm
GVW: 1.520 kg
Afmetingen (LxBxH): 397 x 174 x 147 cm
Wielbasis: 254 cm
Tankinhoud: 50 liter
Acceleratie (0-100): 14,0 s
Topsnelheid: 163 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
CO2 uitstoot: 102 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): Afleveringsopties: Deze auto is afkomstig van de 1ste eigenaar met een aantoonbaar onderhoudsverleden! Dit betreft een scherpe meeneemprijs! (altijd minimaal 10 maanden APK en inclusief overschrijven!) Er zijn verschillende opties tot beurten en garanties mogelijk.Voor 495,- kan deze auto worden afgeleverd met een nieuwe APK, Onderhoudsbeurt en 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak! Ook ruilen wij graag uw huidige auto in!
= Aanvullende opties en accessoires =
- 5 Deurs
- Aux aansluiting
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Isofix
- LED achterlichten
- Metaalkleur
- Parrot
- Radio-cd/mp3 speler
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Dagrijverlichting
- Stuur verstelbaar
Stijlvolle vormen en een verzorgd interieur maken u meteen duidelijk dat u hier met een Franse auto te maken hebt. Deze Peugeot 208 uit 2015 heeft 96635 kilometer op de teller. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Hij rijdt lekker, deze Peugeot. Pittig ook. Tot de uitrusting van deze Peugeot behoren ook getint glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en dagrijverlichting.
In een auto als deze mag u ook airconditioning verwachten. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. De uitrusting van deze auto is met verstelbaar stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Peugeot 208 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.
Franse auto’s zijn gemaakt om te genieten. Zoals deze Peugeot 208 bijvoorbeeld. Hij heeft 96635 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2015. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. De motor maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer getint glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en dagrijverlichting.
U vindt in deze auto ook airconditioning. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Ook is de Peugeot uitgerust met: verstelbaar stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.
Dit is nu typisch een auto die u goed moet bekijken. Want hij zal u beslist verrassen met zijn ruimte en zijn rijkwaliteiten. Deze goed onderhouden auto is van het bouwjaar 2015 en komt van de eerste eigenaar. Voor de aandrijving van deze auto zorgt een compacte motor. U wordt in deze auto ook getrakteerd op getint glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en dagrijverlichting.
In deze auto kiest u zelf uw ideale temperatuur dankzij de airconditioning. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van verstelbaar stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Peugeot 208 samen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.
Buiten openingstijden zijn wij telefonisch bereikbaar op 06 53 20 95 76
Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Controleer goed wat voor u van belang is!