MarktPlaza

Peugeot 207 - 1.4 VTi 95PK EXECUTIVE 5DRS NAVI/ECC/TREKHAAK/PDC

207x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: nov 2009 - dec 2011
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 136 Nm
GVW: 1.643 kg
Afmetingen (LxBxH): 403 x 175 x 150 cm
Wielbasis: 254 cm
Acceleratie (0-100): 11,5 s
Topsnelheid: 185 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik in de stad: 7,6 l/100km (1 op 13,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
CO2 uitstoot: 135 g/km
Emissieklasse: Euro5
Aantal sleutels: 1
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 12Volt aansluiting
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Lederen stuurwiel
- Mistlampen voor
- MP3 aansluiting
- Parkeer pakket
- Parkeersensor achter
- Stuur verstelbaar
- Warmtewerende voorruit
Bij het ontwerpen van de Peugeot 207 stonden comfort en praktische bruikbaarheid centraal. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels.
Het navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. Bij de luxe van deze auto hoort ook electronic climate control. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Peugeot is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Ook lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.
Al onze auto's zijn zorgvuldig geïnspecteerd en voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van Autobedrijf Boek, daarbij kunt u uw eigen auto bij ons inruilen. Het is in overleg ook mogelijk de auto direct mee te nemen. Bij de aankoop van een auto kunt u, naast onze zeer voordelige meeneemprijzen, ook kiezen voor een aanvullend garantie/afleverpakket. Daarmee kiest u voor nog meer zekerheid voor uw zojuist aangeschafte auto. Bij Autobedrijf Boek kunt u kiezen uit verschillende afleverpakketten ook met BOVAG garantie tegen een geringe meerprijs. Ondanks dat deze advertentie met zeer veel zorg en nauwkeurig is samengesteld zijn druk en zetfouten voorbehouden*