MarktPlaza

Peugeot 2008 - 1.2 PureTech 82pk Style NAVIGATIE, PANO ECC CRUISE BLUETOOTH ETC

553x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: nov 2014 - jun 2016
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 118 Nm
GVW: 1.582 kg
Afmetingen (LxBxH): 416 x 174 x 157 cm
Wielbasis: 254 cm
Acceleratie (0-100): 12,0 s
Topsnelheid: 175 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik in de stad: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
CO2 uitstoot: 114 g/km
Emissieklasse: Euro5
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 12Volt aansluiting
- Achterspoiler
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bagage-afdekhoes
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- MP3 aansluiting
- Multimedia systeem
- Navigatiesysteem full map
- Pack Visibilité
- Parkeersensor achter
- Radiovoorbereiding
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Deze ontzettend mooie Peugeot 2008 1.2 VTI met precies de goede specificatie, dus voorzien van de juiste kleur en Climate Control, Full-Map Navigatie, glazen Panoramadak, Getint Glas, Cruise Control, Bluetooth Carkit, Dakrails, Elektrisch pakket, Mistlampen voor, etc.! Nu van € 14.900,- met € 1.000 korting voor slechts € 13.900,-
Pure lijnen en een verzorgd interieur, het is de typische charme van een Franse auto. Dit is een Peugeot 2008 met 70978 kilometer op de teller, het bouwjaar is 2015. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige driecilinder motor. Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audio-installatiesysteem en ook het navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Peugeot is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Met lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes is deze Peugeot helemaal compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Peugeot 2008 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Indien u interesse heeft in deze Peugeot, zetten we hem graag klaar voor een proefrit.U kunt ons bereiken op 0546-851000 en vragen naar de Verkoper.
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.