MarktPlaza

Peugeot 108 - 1.0 VTi Active Top CANVAS PANO AIRCO ELEKTRISCH PAKKET ETC FINANCIEREN AL VANAF 2, 9%

569x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jun 2014 - jan 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 95 Nm
GVW: 1.240 kg
Afmetingen (LxBxH): 348 x 162 x 146 cm
Wielbasis: 234 cm
Acceleratie (0-100): 14,0 s
Topsnelheid: 157 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Brandstofverbruik in de stad: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
CO2 uitstoot: 88 g/km
Emissieklasse: Euro5
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 595): Broekhuis Afleverpakket: Dit voertuig wordt afgeleverd met het Broekhuis afleverpakket omvattende: 6 maanden garantie, minimaal 1 jaar APK keuring, 24/7 Pechhulp, halve tank brandstof, onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema, poetsen / reinigen in- en exterieur, lampenset, gevarendriehoek en uiteraard strenge algemene controle volgens Broekhuis voorschriften.
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch vouwdak
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Open dak
- Pack Premium
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
Stijlvol, een tikje gewaagd en met uitstekende rijkwaliteiten: dat is een Franse auto ten voeten uit. Kijk maar eens naar deze Peugeot 108 top!. We hebben het hier over een auto uit 2015 die 73.604 kilometer op de teller heeft staan. Met zijn pittige benzinemotor stuurt u deze auto gemakkelijk en vlot door het verkeer. Verder is de Peugeot uitgerust met een elektrisch te openen canvas panoramadak, elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Met de audiobediening op het stuur bedient u het audiosysteem zonder uw ogen van de weg te halen. Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. En deze auto heeft ook boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
De kwaliteit van deze auto is wat u van een Peugeot mag verwachten. Daarom wordt hij geleverd met Bovag Garantie en tellerrapport van Nationale Autopas. Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Peugeot 108. Bel of mail ons nu voor een afspraak.
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.