MarktPlaza

Peugeot 108 - 1.0 e-VTi Première Top LM VELGEN...27000km... Met open (schuif) dak

595x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Overige opties & accessoires: Achterbank in delen neerklapbaar, Achteruitrijcamera, Afdekhoes, Airbag(s) hoofd achter, Airbag(s) hoofd voor, Airbag(s) side voor, Airbag passagier, Alarm klasse 1(startblokkering), Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth, Bandenspanningscontrolesysteem, Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar, Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, Chroom delen exterieur, Dimlichten automatisch, Elektrische ramen voor, Elektrisch vouwdak, Extra getint glas, Hill hold functie, Keyless entry, LED dagrijverlichting, Lederen stuurwiel, Lederen versnellingspook, Lichtmetalen velgen 15", Metaalkleur, mistlampen voor, Multimedia-voorbereiding, Radio-cd/mp3 speler, Rokersvrije auto, Start/stop systeem, Stuurwiel multifunctioneel, Voorstoelen verwarmd
bijzonder luxe auto met zeer weinig km!!! winterbandenset aanwezig!!
Dit is nu typisch een auto die u goed moet bekijken. Want hij zal u beslist verrassen met zijn ruimte en zijn rijkwaliteiten. Deze Peugeot 108 heeft 27342 kilometer op de teller staan, hij is van het bouwjaar 2014. Onder de motorkap ligt een zuinige driecilinder motor. Tijdens koude winterdagen verjaagt uw stoelverwarming de kou en maakt het rijden heerlijk comfortabel. Natuurlijk behoren 15 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.
In deze 108 vindt u schakelaars op het stuur om het audiosysteem te bedienen. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Met lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Peugeot helemaal compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Peugeot 108 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.
Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jun 2014 - mei 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 95 Nm
GVW: 1.240 kg
Afmetingen (LxBxH): 348 x 162 x 146 cm
Wielbasis: 234 cm
Acceleratie (0-100): 15,0 s
Topsnelheid: 157 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,5 l/100km (1 op 28,6)
CO2 uitstoot: 88 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 62 per kwartaal
Onze ruime voorraad auto's is opgebouwd met kwalitief goede occasions welke o.a. geselecteerd zijn op lage (aantoonbare) kilometerstanden en afkomstig van vaste aanbieders zodat er geen verassingen zijn.
Een Vakgarage Verlaan occasion wordt standaard aangeboden met 6 maanden BOVAG garantie bij een aanschafprijs boven €4500,-.
Het is ook mogelijk om i.o. de standaard 6 maanden garantie te verlengen naar 12 maanden.
Wij werken niet met verschillende afleverpakketten maar bij ons betaald u €495,- afleverkosten voor het volledige pakket:
De auto wordt afgeleverd inclusief 6 maanden BOVAG garantie (boven €4500,-) , een onderhouds beurt volgens het onderhouds schema en indien van toepassing een nieuwe APK keuring.
Evt. garantie bij auto's onder de €4500,- is ook bespreekbaar.
Dat is wat wij noemen ; ZORGELOOS AUTORIJDEN!!!!!!!
Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze showroom, ook kunt u er voor kiezen om online een offerte aan te vragen.
Deze advertentie is handmatig of geautomatiseerd gemaakt.
Fouten, wijzigingen of tussentijdse verkoop voorbehouden.
Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.