MarktPlaza

Peugeot 107 - 1.0 12V 5DR MILLESIM | AIRCO |

510x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2011
GVW: 1.190 kg
Afmetingen (LxBxH): 343 x 163 x 147 cm
Wielbasis: 234 cm
Topsnelheid: 157 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
CO2 uitstoot: 104 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): Auto Palace Basis Pakket: De verkoopprijs is rijklaar inclusief het Auto Palace basispakket. Dit bestaat uit 6 maanden BOVAG garantie en geldige APK.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank neerklapbaar (gelijke delen)
- Afdekscherm bagageruimte
- Airbags voor
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Radio voorbereiding
- Reservewiel
- Toerenteller
- Zij-airbags voor
Het elegante design onderstreept de uitstekende rijkwaliteiten van deze puur Franse auto. Deze dealeronderhouden Peugeot 107 is van het bouwjaar 2011 en heeft 100573 kilometer op de teller. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Bij de rijke uitrusting horen ook elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur en in delen neerklapbare achterbank.
Ja, ook airconditioning is in deze auto aanwezig. De uitrusting van deze auto is met in hoogte verstelbaar stuur, toerenteller, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes behoorlijk compleet.
Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Peugeot, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
De verkoopprijs is rijklaar inclusief 6 maanden Bovag garantie en geldige APK. Wij bieden daarnaast het Auto Palace extrapakket à € 595,- aan. Het Auto Palace extrapakket bestaat uit een afleverbeurt, 6/12 maanden Leeuwekeur, volle tank brandstof, nieuwe APK, Mobiliteit garantie, Poetsen(interieur en exterieur).
Tevens kunt u kiezen voor een Waxoyl behandeling voor de speciale prijs van €199,- Bel voor meer informatie en voor het maken van een proefrit met de afdeling verkoop van Auto Palace Hoogeveen op 088-003 5080 of stuur een e-mail naar hoogeveen@autopalace.nl.