MarktPlaza

Peugeot 107 - 1.0 12V 3DR Sublime

551x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2010
GVW: 1.180 kg
Afmetingen (LxBxH): 345 x 163 x 147 cm
Wielbasis: 234 cm
Topsnelheid: 157 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik in de stad: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
CO2 uitstoot: 106 g/km
Emissieklasse: Euro4
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank neerklapbaar (gelijke delen)
- Airbags voor
- AUX
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Elektrische ramen voor
- In diepte verstelbaar stuur
- IsoFix
- Radio voorbereiding
- Reservewiel
- Toerenteller
- Zij-airbags voor
Het elegante design onderstreept de uitstekende rijkwaliteiten van deze puur Franse auto. Deze Peugeot 107 is van het bouwjaar 2009 en heeft 66228 kilometer op de teller. De aandrijving van deze Peugeot wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Ook elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.
Natuurlijk is er in deze auto airconditioning aanwezig. De uitrusting van deze Peugeot is met in hoogte verstelbaar stuur, toerenteller en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
De prijs is inclusief een afleveringsbeurt, algehele controle en een nieuwe APK. Ook wordt de auto afgeleverd met minimaal een kwart tank brandstof en een poetsbeurt. Een vertrouwde sfeer, kwaliteit en een tevreden klant is waar wij voor staan en gaan. Is er iets onduidelijk of heeft u meer vragen? Bel gerust naar 0318-522964. Op zondag zijn wij gesloten.
Onze advertenties zijn met zorg gemaakt, fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
De prijs is inclusief een onderhoudsbeurt volgens schema, een nieuwe APK en 6 maanden volledige BOVAG garantie. Ook wordt de auto afgeleverd met minimaal een halve tank brandstof en een uitgebreide poetsbeurt. Een vertrouwde sfeer, kwaliteit en een tevreden klant is waar wij voor staan en gaan. Is er iets onduidelijk of heeft u meer vragen? Bel gerust naar 0318-522964. Op zondag zijn wij gesloten
Onze advertenties zijn met zorg gemaakt, fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.