Peter Frei - Op de rand van de afgrond

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 35x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Peter Frei - Op de rand van de afgrond
Top-Boek
1962, Jan van Tuyl
216 pag.
harde kaft met stofomslag
naam voorin boek vermeld, stofomslag heeft (binnenin) 2 vouwen en klein scheurtje (van binnenuit geplakt)
Teab (aub bieden excl. de eventuele porto)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep 'romans'. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
"Met de hulp van zijn vrouw vindt een man met geheugenverlies onder dramatische omstandigheden de weg naar zijn verleden......
Het is het geval van Roland Steiger, een reclametekenaar, die een jaar geleden wat verkreukeld en bewusteloos langs de grote autosnelweg van München naar Rosenheim werd gevonden. Hij zag er op dat ogenblik, in zijn verfomfaaide regenjas en modderige schoenen, niet bepaald op z'n gunstigst uit. Maar het ergste van alles was dat hij zijn geheugen kwijt was. Hij kon zich niets, maar dan ook absoluut niets meer herinneren van wat er met hem was gebeurd sinds hij in München het vliegtuig naar Hamburg nam, daar aankwam en naar zijn hotel ging.
Met veel liefde en geduld tracht zijn vrouw het verleden voor hem weer te doen herleven. Tevergeefs. Hij maakt dezelfde reis opnieuw, precies zoals hij ze - die bewuste dag een jaar geleden - maakte, in de hoop dat hij een aanknopingspunt zal vinden; dat de wanden van de donkere kloof door de herhaling van dezelfde handelingen ergens weer naar elkaar toe zullen buigen en een brug vormen waarover heden en verleden weer bij elkaar aansluiten. Dat is nodig voor Roland en zijn vrouw, want er dreigen gevaren. 'Tante Siggi' is geen poesje om zonder handschoenen aan te pakken. Roland weet echter niet wie hij is en wat hij van hem wil, evenmin als hij begrijpt wat de beeldschone Linda in haar schild voert en waarom ze hem maar steeds tracht te verleiden.
Dit is een bijzonder spannend boek met vele onverwachte wendingen, die in een adembenemende vaart telkens naar een nieuw hoogtepunt voeren, waarop even vaak de verbluffende ontknoping volgt."


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.