MarktPlaza

Penoza – Seizoen 1 & 2 (4 DVD) Nieuw/Gesealed

146x bekeken
4 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Penoza – Seizoen 1 & 2 (4 DVD) Nieuw/Gesealed

BCZ/B

Acteurs: Monique Hendrickx Thomas Acda Marcel Hensema Johnny de Mol Fedja van Huêt Tom Jansen
Regisseur: Diederik Van Rooijen
  • 800 minuten minuten

De serie speelt zich af in de wereld van de Nederlandse penoze en vertelt het verhaal van Carmen van Walraven. Als haar man, een beruchte drugsbaron, voor de ogen van hun jongste zoon wordt geliquideerd, neemt Carmen een drastisch besluit… Penoza schetst een indringend beeld van de Nederlandse onderwereld waarin keuzes met betrekking tot familie, loyaliteit en geld op het scherp van de snede worden gemaakt. In seizoen twee is Carmen een nieuw leven begonnen onder een nieuwe naam. Ze heeft geen contact meer met haar familie. Haar broer Irwan zit in de bak, waar hij trouwt met een hoogzwangere Hanneke, de vriendin van Carmen. Vader André zit ook nog in de bak en hoort dat hij niet lang meer te leven heeft. Carmen woont met haar kinderen op het platteland en heeft Amsterdam tot verboden terrein verklaard, ook voor de kinderen. Ze is gelukkig met haar nieuwe leven en haar nieuwe liefde John. Maar dan als donderslag bij heldere hemel, wordt de illusie van veiligheid ruw verstoord.….

PENOZA SEIZOEN 1
Penoza is een achtdelige serie die zich afspeelt in de wereld van de Nederlandse penoze en die het verhaal vertelt van Carmen van Walraven.
Als haar man, een beruchte drugsbaron, voor de ogen van hun jongste zoon wordt geliquideerd, neemt Carmen een drastisch besluit… Penoza schetst een indringend beeld van de Nederlandse onderwereld waarin keuzes met betrekking tot familie, loyaliteit en geld op het scherp van de snede worden gemaakt. Penoza wordt verteld als een familiesage met Carmen - een werkende moeder met een uitzonderlijk beroep - aan het hoofd.


PENOZA SEIZOEN 2
In het eerste seizoen van de succesvolle KRO-serie PENOZA zagen we hoe Carmen Walraven na de gewelddadige dood van haar man tegen wil en dank zijn criminele ‘winkel’ overneemt. Ze weet zich wonderwel staande te houden in de harde Amsterdamse onderwereld, maar het afhandelen van de zaken brengt ook moeilijke offers met zich mee...
In het tweede seizoen zitten Carmens broer Irwan en hun vader André de Rue in de bak, in afwachting van hun proces. Maar zelfs vanuit de gevangenis weet Irwan zijn zaakjes goed te behartigen. Van Carmen heeft niemand ooit meer iets vernomen. Iedereen gaat er dan ook vanuit dat zij een nieuw leven is begonnen, ergens in een exotisch oord. Maar de plek waar Carmen met haar drie kinderen een rustig bestaan probeert te leiden is dichterbij dan men denkt…

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties