Péchés Roses. II. Les Scellés 1884 Aubert - Titelplaat…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 46x bekeken
  • Datum geplaatst 4 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback. Aubert, Charles. Péchés Roses. II. Les Scellés. Paris: chez Tous les Libraires, MDCCCLXXXIV (1884). 60, (3) blz. Formaat circa 19 cm, gewicht ongeveer 0,14 kg.
Op voorkaft fraaie illustratie. Met een titelplaat in sanguine en nogmaals maar dan in zwart-wit. Kleine illustratie in sanguine op titelpagina, op bladzijde 7 een illustratie in de tekst in sanguine. Op de ongepagineerde bladzijde na bladzijde 60 een kleine illustratie in zwart-wit. Gravures door Jul. Hanriot.
Nergens anders een exemplaar gevonden die een titelplaat in tweevoud heeft (alleen exemplaren met de zwart-wit titelplaat). Curieus exemplaar aangezien het papier vanaf bladzijde 17 anders is (Japon?). Bladzijden aan bovenzijde nog niet opengesneden. Nergens iets kunnen vinden over een gelimiteerde oplage. Referentienummer 11636.

120 euro

Als u biedt is dat exclusief verzend- en verpakkingskosten (4,45 euro als brievenbuspakketje met Postnl, met pakketcode) of afhalen in Ede. Verzendkosten naar andere landen op aanvraag. Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.