MarktPlaza

PAULO COELHO

20x bekeken
6 dagen geleden geplaatst
Geen afbeelding beschikbaar

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

PAULO COELHO 
- de winnaar staat alleen

- geb. Uitgave z.g.a.n. Arbeiders pers 
- Paulo Coelho - Als een rivier Gedachten en impressies 1998 - 2005 De grote kracht van Paulo Coelho is misschien wel dat zijn ideeën, filosofieën en onderwerpen direct aansluiten bij de verlangens van zijn lezers, die op zoek zijn naar hun eigen weg en naar nieuwe manieren om de wereld te begrijpen. In Als een rivier spreekt de auteur rechtstreeks tot zijn lezers en lezeressen. Hier zijn voor het eerst stukken samengebracht die eerder verspreid over de wereld zijn verschenen. Via speelse, soms emotionele, dan weer beschouwende impressies en gedachten geeft Coelho zijn verfrissende kijk op de wereld en het leven, en laat hij telkens vanuit een andere invalshoek zien hoe mensen invloed op het leven kunnen uitoefenen door de juiste keuzes te maken.Geb. Uitgave z.g.a.n. Ap 
  • Paulo Coelho - - de pelgrimstocht naar Santiago 
De pelgrimstocht naar Santiago is het verhaal van Paulo Coelho's reis langs de legendarische pelgrimsroute naar Santiago de Compostella, op zoek naar oude wijsheid. Het was een tocht die zijn leven voorgoed veranderde en hem bracht naar een uitzonderlijk schrijverschap. In De pelgrimstocht naar Santiago wijst hij ons de weg naar de kennis en wijsheid die wij allemaal in ons dragen.
P.p. Z.g.a.n. AP 
  • Paulo Coelho - De Zahir 
De verteller van De Zahir is een internationaal beroemde auteur, die geniet van zijn succes. Hij is al jaren gelukkig getrouwd met Esther, een oorlogscorrespondente. Op een dag verdwijnt zij spoorloos. de schrijver blijft vol vragen achter. Is Esther ontvoerd, vermoord, of is ze gevlucht uit een onbevredigend huwelijk? De zoektocht naar zijn vrouw voert de schrijver uit zijn veilige leventje in Frankrijk naar Spanje, Kroatië en uiteindelijk de kale landschappen van Centraal-Azië. Zijn queeste over ongebaande paden brengt hem niet alleen dichter bij zijn vrouw, maar ook bij de essentie van zijn eigen leven, de aard van de liefde en de macht van het lot. Met De Zahir toont Paulo Coelho zich niet alleen een krachtig en meeslepend verteller, maar hij laat ook zien wat het is een mens te zijn in een wereld vol mogelijkheden.
- geb. Uitgave z.g.a.n AP 
Paulo Coelho - Juan Aria's , de bekentenissen van een pelgrim 
De biografie van Paulo Coelho. Het verhaal van een man die altijd op zoek is naar de waarheid en zichzelf.
- p.p. Z.g.a.n. AP
-Paulo Coelho - de beschermengel 
Het ware verhaal van een bijzondere spirituele reis. De hoofdpersoon, Paulo, lijdt onder een vreselijke vloek. Zijn meester draagt hem op een tocht te maken op zoek naar zijn beschermengel. Alleen door met hem in gesprek te raken kan Paulo de confrontatie aan met zijn donkere verleden. Veertig dagen lang reist hij met zijn vrouw Chris door de hitte van de Mojavewoestijn, waar zij de Walkuren ontmoeten, een groep vrouwen die door de woestijn trekt om de waarheid over engelen te verkondigen. De beschermengel is zowel het verslag van een persoonlijke strijd, vol twijfels en angsten, als het ware verhaal van twee mensen die alles op alles zetten om elkaar te begrijpen.
- hardcover, z.g.a.n. AP
  • Paulo Coelho - Brida 
Brida (21), een Ierse secretaresse bij een export-bedrijf, studeert in de avonduren letterkunde. Al jaren zoekt ze ook naar de zin van haar leven. Op haar zoektocht ontmoet ze een magier in de Traditie van de Zon, en haar meester Wicca. Deze geeft haar onderricht in eeuwenoude, in de loop der tijd aangepaste heksenrituelen in de Traditie van de Maan. Hierdoor ontdekt Brida de kracht van kennis en emoties, en ontmoet ze haar Andere Deel. Ook ontwikkelt ze geleidelijk veel zelfkennis en haar Gave aan de wereld. Dit spirituele sprookje van de populaire, veelzijdige Braziliaanse schrijver (1947) grijpt, evenals zijn geroemde "De Alchemist" (1987), terug op hippie-ervaringen van de auteur en heeft christelijke accenten. De verhaalvorm is traditioneel; de roman speelt in de jaren tachtig van de twintigste eeuw.
- hardcover , z.g.a.n. AP
  • Paulo Coelho - overspel 
Een grote liefde komt bijna altijd onverwacht Linda, een vrouw van eenendertig, begint de sleur en voorspelbaarheid van haar dagelijks leven met haar man en haar voorbeeldige kinderen als een probleem te ervaren. Een ontmoeting met haar jeugdvriend Jacob tijdens haar werk als journaliste brengt verandering. Tijdens het interview dat ze bij deze succesvolle politicus afneemt wordt ze iets gewaar dat ze lang kwijt was: passie. Alles zal ze ervoor overhebben die onmogelijke liefde waar te maken, ook als ze daarvoor haar hele hebben en houden op het spel moet zetten
- hardcover z.g.a.n. AP 

- Paulo Coelho - elf minuten 
De jonge Braziliaanse Maria verlangt koortsachtig naar avontuur en een grote liefde. Ze vertrekt naar Genève, waar een nachtclubeigenaar haar onder valse voorwendselen de prostitutie in lokt. Ze verkoopt haar lichaam, maar haar geest probeert ze te beschermen. Er komt echter een grote wending in haar leven wanneer zij de jonge schilder Ralf ontmoet. Hij brengt haar in verwarring, want ook al is hij net zo verloren als zij, hij weet de taal van het hart te spreken.
Elf minuten gaat over de (on)zekerheden van de liefde, het volgen van je hart en de offers die je soms moet brengen om je dromen te verwezenlijken.
- paperback, z.g.a.n. AP
-Paulo Coelho - Veronika besluit te sterven 
Veronika is 24 jaar en 'heeft alles beleefd wat er te beleven viel - en dat was niet weinig!' Met de dood is alles afgelopen en daarom besluit ze er een einde aan te maken, 'eindelijk vrijheid'. Ze slikt een overdosis slaappillen maar wordt wakker in een psychiatrische kliniek. Haar arts vertelt haar dat ze door de zelfmoordpoging een ernstige hartkwaal heeft en nog maar een paar dagen zal leven. Ze leert haar medepatienten kennen, zoals een depressieve vrouw en een schizofrene man, ze speelt piano zoals ze nog nooit gespeeld heeft en haalt alles uit elke dag die ze nog leeft. Langzamerhand ontdekt ze dat ze wil leven en wat ze met haar leven wil. In deze roman verwerkte de bekende Braziliaanse schrijver (1947) zijn ervaringen met de psychiatrie. Zijn ouders lieten hem in de jaren zestig, vanwege zijn 'anders-zijn', driemaal opnemen in een psychiatrische kliniek in Rio de Janeiro. Een spiritueel boek, boeiend, goed en toegankelijk geschreven.
- paperback, z.g.a.n. AP
  • Paulo Coelho - de duivel en het meisje
Een dorpsgemeenschap verdeeld door hebzucht, lafheid en angst. Een man achtervolgd door een verleden vol pijn en verdriet. Een meisje op zoek naar geluk. Een oude vrouw ziet de duivel arriveren... De nieuwe roman van Paulo Coelho is een meeslepende geschiedenis waarin de menselijke integriteit zwaar op de proef wordt gesteld. "Met De duivel en het meisje besluit ik de trilogie 'Op de zevende dag'... De andere delen daarvan zijn 'Aan de oever van de Piedra huilde ik' en 'Veronika besluit te sterven'. De drie boeken behandelen een week uit het leven van gewone mensen die zich plotseling geconfronteerd zien met liefde, dood en macht. Mijn opvatting is altijd geweest dat ingrijpende veranderingen, in het individu evenzeer als in de samenleving, zich voltrekken in zeer korte tijd. Wanneer we er het minst op bedacht zijn, plaatst het leven ons voor een uitdaging door onze moed en veranderingsgezindheid op de proef te stellen. Op zo'n moment kunnen we onmogelijk doen alsof er niets aan de hand is, of aankomen met de smoes dat we er nog niet klaar voor zijn." Paulo Coelho in het voorwoord van 'De duivel en het meisje' Het kleine Viscos, een door tijd en wereld vergeten gehucht hoog in de bergen, wordt het toneel van een verontrustende veldslag wanneer zich daar een vreemdeling meldt. De komst van deze mysterieuze man heeft tot gevolg dat het dorp betrokken raakt bij een listig spel, dat onuitwisbare sporen zal achterlaten in het leven van de inwoners. Hij komt uit een ver land en wil voor zichzelf het antwoord vinden op de vraag die hem kwelt: is de mens in diepste wezen goed of slecht? In 'De duivel en het meisje' wordt de integriteit van de dorpsbewoners zwaar op de proef gesteld.
- paperback, z.g.aN AP 
  • Paulo Coelho - de heks van Portobello 
Spirituele roman van de Braziliaanse auteur Coelho [1947], die bekend is van 'De alchemist', 'De pelgrimstocht naar Santiago', 'Elf minuten' en 'De zahir'. Het uit Roemenie geadopteerde zigeunerkind Athena groeit op in Beiroet. Als de oorlog uitbreekt, vlucht het gezin naar Londen, waar Athena op jonge leeftijd een kind krijgt. Ze komt zij via dansen in contact met mythologie en gaat op zoek naar zichzelf en naar haar biologische moeder. Ze ontwikkelt zich in kalligrafie en spiritualiteit en wordt een meester en zieneres die sessies gaat leiden. Uiteindelijk loopt haar missie volledig uit de hand, er komt een opstand tegen de bijeenkomsten van 'de heks van de Portobellostraat' en haar vriend zet een moord in scene.
- hardcover, z.g.a.n AP
DOE EEN BOD, o.v.v. titel, vanaf 3,50 per stuk. Ga ik akkoord met je bod dan krijg je bericht