Pauline Oud - Mijn kleinkind  -  van 1 tot 4 jaar

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 15x bekeken
  • Datum geplaatst 2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Zie omschrijving

Omschrijving

Pauline Oud - Mijn kleinkind 
-  van 1 tot 4 jaar
- In het Mijn kleinkind invulboek kun je alle mijlpalen van hem of haar vastleggen en opschrijven in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Aan de hand van vragen leg je alle bijzondere momenten vast uit jullie gezamenlijke leven. Naast dat er ruimte is voor de ontwikkeling en groei van je kleinkind is er ook alle aandacht voor de tijd dat jij zelf je kinderen verwachtte en kreeg. Hoe ging het bij de papa/mama van je kleinkind toen hij of zij de leeftijd had van je kleinkind. Verder komen vragen aan bod als; hoe was het om kind te zijn in een andere tijd? Waar speelde je vroeger zelf het liefst mee? etc. 
- In dit invulboek schrijf je al deze bijzondere herinneringen aan een speciale tijd op. Zowel jouw jeugd, de jeugd van jouw kinderen (de ouders van het kleinkind) en de mijlpalen van je kleinkind komen aan bod!
Met dit boek krijgt je kleinkind later een prachtig en dierbaar boek vol persoonlijke verhalen. Leuk voor nu, om oude herinneringen en bijzondere momenten mee op te halen en mijlpalen vast te leggen, maar ook fantastisch voor later om terug te lezen met je kleinkind.
- NIEUW 9,50


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.