MarktPlaza

Paula Bakhuis: Je hoeft niet ziek zijn om beter te worden

103x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Paula Bakhuis: Je hoeft niet ziek zijn om beter te worden

Opzienbarende resultaten met Indiaanse kruidenthee

“Als er een niet-toxische kruidenthee bestaat waarmee duizenden mensen van kanker zijn genezen, waarom weten we dat dan niet?”
Op zoek naar het antwoord op die vraag, onderzocht freelance journalist Paula Bakhuis het reeds 100 jaar oude verhaal achter het bijzondere kruidenmengsel van de Ojibwa-indianen. Ervaringen met de kruidenthee wijzen erop, dat deze een geneeskrachtige werking heeft die mening arts versteld doet staan. De resultaten variëren van beter slapen en meer energie tot spectaculaire genezingen van tumoren.Deze werking is nu ook op vele punten wetenschappelijk aangetoond. Zo blijkt de thee onder meer: een sterke antioxidant; een krachtige stimulans voor het immuunsysteem; de bijwerkingen van chemotherapie en bestraling te verminderen; bij te dragen aan een betere slaap en meer energie; pijn te verlichten.
Dit boek beschrijft het boeiende verhaal van verpleegster Rene Caisse en haar strijd om erkenning van de kruidenthee als remedie tegen kanker. Het gaat daarbij in op de geneeskunst van de Ojibwa-indianen, waar het oorspronkelijke recept vandaan komt. Op heldere wijze worden de kruiden en hun specifieke werking beschreven. En u krijgt een indruk van de opzienbarende resultaten met de thee uit de brieven van gebruikers.

Uitg. Parole Publishing, softcover. Praktisch in nieuwstaat.


kstgez
zd
P150721