MarktPlaza

Paul Roland - Energie Door Mediteren

71x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

128 pagina's

Marie Claire Energie door mediteren neemt je mee op reis door de wereld van meditatie.
Je ontdekt wat voor profijt je er in je dagelijks leven van kan hebben als je regelmatig mediteert.
Je voelt je energieker, kunt je beter ontspannen na een drukke werkdag, en ook vervelende kwalen als bijvoorbeeld migraine kunnen tot het verleden gaan behoren.
De vier elementen, de chakra's positief denken, het wordt je allemaal op een helders wijze uitgelegd. Met prachtige foto's die je helpen bij het uitvoeren van de oefeningen en je in de juiste sfeer weten te brengen.

Voor een breed publiek toegankelijk boek. De teksten zijn ingedeeld op een tijdschriftachtige manier met per pagina aparte kaders met extra informatie, affirmaties of citaten van bekende personen als Ovidius, Krishnamurti, Sogyal Rinpoche, en voorzien van veel mooie en kleurrijke foto's. Door de keuze van het erg jong uitziende fotomodel lijkt het een meditatieboek voor kinderen, maar dat is niet het geval. De informatie is in zes hoofdstukken opgebouwd vanuit een inleiding met de persoonlijke visie van de schrijver, het kiezen en inrichten van een gewijde plek, de diverse meditatiehoudingen, ademhalings- en ontspanningstechnieken tot het richten van de aandacht. Ook genezing van jezelf en/of anderen, elementen en hemellichamen, visualisaties, verbeteren van het zelfbeeld, gebruik van mantra's, teruggaan in de tijd, muziekkeuze, kleurentherapieen en opruimen van negatieve emoties komen aan de orde. Door het hele boek heen zijn de besproken onderdelen voorzien van praktijkoefeningen. Het scala van besproken onderwerpen is dermate groot. Bevat een alfabetisch register.