Paul Korenhof - Nieuwe encyclopedie van de opera - har…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 119x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

De Nieuwe encyclopedie van de opera is een uniek standaardwerk over een van de meest opwindende kunstvormen. Het is het best denkbare overzicht over meer dan vierhonderd jaar muzikaal drama, met een schat aan wetenswaardigheden over componisten, librettisten, zangers en zangeressen, muziek- en theatertermen en mythologische figuren. Een schitterende introductie voor de beginner, een onmisbaar naslagwerk voor de gevorderde operaliefhebber.
Opera mag zich al jaren in een groeiende belangstelling verheugen van een kunstminnend publiek. Voorstellingen zijn snel uitverkocht, de cd-verkoop is groeiende en beroemde solisten genieten de status van internationale supersterren. Om optimaal van opera te kunnen genieten is achtergrondkennis onontbeerlijk. Dit standaardwerk komt ruimschoots aan die behoefte tegemoet.
De Nieuwe encyclopedie van de opera bevat een schat aan wetenswaardigheden over componisten, librettisten, zangers en zangeressen, muziek- en theatertermen en mythologische figuren. De vanouds tot het ijzeren repertoire behorende opera's worden naar ontstaanswijze en inhoud behandeld, maar ook de minder bekende werken en componisten krijgen aandacht.
De encyclopedie is rijk geïllustreerd in kleur en zwart-wit, bevat een speciale inleiding over de operatradities in Nederland en België. De toegankelijkheid wordt nog vergroot door twee zeer bruikbare registers.

Anthos
2003
gebonden, hardcover met leeslint
isbn: 9789076341583
504 pagina's
formaat: 24 x 18 x 4 cm
gewicht: 1200 gram
pakketpost (of opengevouwen verzonden, brievenbuspost)

Boek heeft lichte gebruikerssporen

Zie ook mijn andere aanbiedingen, bij aankoop meerdere items krijgt u korting
verzendkosten pakketpost € 4,50 (tot 15 kilo)

=========================================================================================


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.