MarktPlaza

Patricia Cornwell - De Brandhaard (Hardcover/Gebonden)

72x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Patricia Cornwell  -  De Brandhaard (Hardcover/Gebonden)

H

318 pagina's

Patricia Cornwell is een van de grootste auteurs in het thrillergenre. Haar werk over de vrouwelijke patholoog-anatoom Kay Scarpetta is ’s werelds bestverkochte thrillerserie en werd bekroond met de Edgar Award en de Gold Dagger Award

Na het uistekend ontvangen `uitstapje' Wespennest verblijdt Patricia Cornwell haar vele fans met een nieuwe Kay Scarpetta. Ditmaal neemt de patholoog-anatoom uit Virginia het op tegen een geslepen moordenaar die zijn misdaden verhult door brandstichting.

Oorspronkelijke titel: Point of Origin.
Een onbekende vrouw komt om bij een brand in het huis van een mediatycoon. Wie is zij? Waarom is ze vermoord? En hoe kan een vuur dat in de badkamer begint, zo fel branden dat alles volledig in de as wordt gelegd?
Terwijl patholoog-anatoom Kay Scarpetta zoekt naar een verband met een andere brand - en een andere moord - is ze in gedachten bezig met een zaak uit het verleden.
Carrie Grethen, medeplichtige van de seriemoordenaar Temple Gault, is ontsnapt uit de gevangenis. Ze zint op wraak. Ze stuurt Kay Scarpetta een boodschap die er geen enkele twijfel over laat bestaan dat ze Kay verantwoordelijk acht voor de dood van Temple Gault. En niet alleen Kay, maar ook Lucy, Pete Marino en Benton Wesley …

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties