Patisserie, Michel en Albert Roux
Kenmerken
- Conditie
- Gebruikt
- Levering
- Niet van toepassing
Omschrijving
Patisserie, Michel en Albert Roux
Van Dishoeck
5de druk1995
254 blz.
20x25 cm
Harde kaft
Inhoud:
Een standaardwerk van hoogstaande kwaliteit en een culinaire bron van inspiratie waarin zowel de professionele als de amateurkok een perfecte handleiding aantreft voor de kunst van de patisserie. Met ruim 200 briljante foto's. Het boek is geschreven door 2 van 's werelds top-patissiers Michel en Albert Roux. De bereiding van de basis recepten wordt door hen in een overzichtelijke stap-voor-stap methode uiteengezet en om de bruikbaarheid van het boek te vergroten, hebben zij bij elk recept systematisch aangegeven: het benodigde keukengerei, de bereidingstijd, de wijze van presenteren, en de beste bewaarmethode. Naast de ruim 130 recepten geven zij bovendien nog vele practische adviezen en interessante tips. Er is voor elke gelegenheid een passend gerecht.
Verzending voor koper