MarktPlaza

Parade Toscana op 400cm breed vloerbedekking

116x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Parade Toscana is verkrijgbaar in 15 kleuren en op 400cm en 500cm breed.
En is een comfortabel en sfeervol gesneden pool tapijt gemaakt van ECONYL® garens. Deze garens zijn gemaakt uit 100 % gerecycled nylon. Het nylon is onder andere afkomstig van afval bij garenproducties en gebruikt tapijt, onder meer afkomstig van Desso. Deze duurzame productie van garens op basis van het eindeloos hergebruiken van grondstoffen. Een (gesloten cirkel) sluit naadloos aan op onze Cradle to Cradle® strategie. Deze keuze voor ECONYL® garens heeft een positieve invloed op de gezondheid van mens en milieu.
Afgebeelde kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bestel nooit een vloer op basis van de afbeelding, maar bestel een staal als u de vloer van uw keuze in het echt wilt zien.

Zie ook onze uitgebreide collectie vloerbedekking, raambekleding, vloertechniek en woonaccessoires. Het voordeel van uw online bestelling van BinnenhuisWijzer is dat deze gratis wordt verzonden. U kunt ook vrijblijvend onze artikelen bezichtigen in onze showroom te Naarden (op afspraak). Het merendeel van ons assortiment heeft een snelle levertijd. U kiest uw eigen afleverdag.

Vragen? Mail of bel ons. We zijn telefonisch bereikbaar: maandag t/m vrijdag 10.00 uur - 17.00 uur via 078-8421155