MarktPlaza

Parade Metropolitan (14 Kleuren) met korting

164x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Binnenhuiswijzer verkoopt ook;

Parade Metropolitan (14 Kleuren)

De Metropolitan van Parade geeft de sfeer van een moderne, luxe hotelkamer in uw eigen interieur. Intense, diepe kleuren worden gecombineerd met een brede range van naturelle en grijstinten. Deze rijke, luxe gesneden pool kwaliteit met zijn dichte em compacte structuur, zorgt voor een grote veerkracht en een heerlijk zacht gevoel.
Naast kamerbreed wordt tapijt ook veel toegepast als vloerkleed op maat, bijvoorbeeld voor een stijlvol en comfortabel wooneiland.

Afgebeelde kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bestel nooit een vloer op basis van de afbeelding, maar bestel een staal als u de vloer van uw keuze in het echt wilt zien.

Zie onze uitgebreide collectie vloerbedekking Het voordeel van uw online bestelling van BinnenhuisWijzer is dat deze gratis wordt verzonden. Bekijk onze voorwaarden. U kunt ook vrijblijvend onze artikelen bezichtigen in onze showroom te Naarden (alleen op afspraak). Het merendeel van ons assortiment heeft een snelle levertijd.

Zie onze overige advertenties. Vragen? Mail of bel ons. We zijn telefonisch bereikbaar: maandag t/m vrijdag 10.00 uur - 17.00 uur via 078-8421155